Cu resursele naturale de plante ale Muntelui Taibai, sprijinul guvernului, compania angajată în cercetarea științifică și dezvoltarea, producerea și prelucrarea, creșterea și vânzarea, precum și turismul ecologic pentru sănătate. Compania a trecut deja certificarea QS și sistemul de management al calității ISO9001 și certificarea HACCP și, în plus, a fost recunoscută ca "Firmă privată de înaltă tehnologie din provincia Shaanxi" și "Baoji Key Leading Enterprise of Industrial Industrialization".


2.png 

Dezvoltarea și utilizarea "Yao Wang Tea" a câștigat "Brevetul de invenție națională" și a fost lăudat de Departamentul guvernamental al orașului Baoji ca "încheind Istoria fără ceai a orașului Baoji" și a fost recunoscut ca un "proiect de industrializare". Proiectul a câștigat premiul "Achiziția de la Baoji City Second Prize". Pe lângă sprijinul acordat de proiect pentru "Tehnologia bazată pe tehnologia inovării în domeniul IMM" al Ministerului Științei și Tehnologiei.


3.png 

Produsul a fost identificat ca "Shaanxi Provincial Key Product New", "Shaanxi Provincial Patent New Product" și "Shaanxi Provincial Famous Brand Product". A obținut în mod continuu "certificarea ecologică a produselor alimentare ecologice" și "certificarea ecologică națională a originii" și a câștigat "marcă de renume a provinciei Shaanxi". titlu.

 

Certificatele și onorurile noastre

"Certificarea sistemului de management al calității ISO9001"

Sistem de gestionare a punctului de control critic al punctului de control (HACCP)

Certificarea produselor ecologice și produsele protejate de eco-origine de către China.

 

QQ图片20180413111248.jpg

 

QQ图片20180413111255.jpg

 

QQ图片20180413111302.jpg

 

QQ图片20180413111237.jpg

               

8.png

 

Alte onoruri:

autorizarea brevetului de invenție și design național.

înregistrarea mărcii "Yaowang Tea".

Realizarea științifică și tehnologică de către Sala tehnologică din provincia Shaanxi