Cele opt cauze ale conștipării

- May 21, 2018-

Constipația se referă la mișcările intestinale care sunt rare sau greu de trecut. Scaunul este adesea dur și uscat. Care sunt cauzele constipației? Există opt cauze care pot duce la constipație.

Foods-That-Help-Relieve-Constipation-01-1440x810.jpg

1. Factorul dietetic

Insuficiența administrării de fibre alimentare sau de lichide va determina o mișcare lentă a scaunului în interiorul colonului, care duce la fecale uscate, deoarece lichidul maxim este absorbit și provoacă constipație primară.


2. Mișcarea intestinală neregulată

Deși au senzația de mișcare intestinală, oamenii aleg să nu treacă deoarece sunt ocupați, într-o călătorie de afaceri sau nu au o viață obișnuită. Dacă acest lucru se întâmplă tot timpul, oamenii nu vor simți mișcarea intestinului deoarece rectul nu este sensibil la presiunea mișcării intestinale. Și pentru alții, ei citesc mereu în timp ce eliberează intestinele. Acest defecat mai devine un obicei și duce la constipație.


3. Datorită slăbiciunii musculare care susține mișcarea intestinului, persoanele vechi și slabe și persoanele aflate în boală lungă vor avea o defecțiune dificilă.

Din cauza vaginului furios, scaunul va fi blocat în proeminență și va bloca anusul, este ușor pentru femeile în vârstă să aibă defecțiuni dificile și sentimente de obstrucție.


4. Boala tractului intestinal

afecțiunea tractului intestinal va face intestinul îngust, având ca rezultat o defecare dificilă, cum ar fi umflarea cancerului colorectal, inflamația intestinală proliferativă cronică, adeziunea intestinală postoperatorie. Afecțiunile intestinale nu numai că cauzează constipație, ci cauzează, de asemenea, simptome corespunzătoare.


5. Neuropatia

Boli ale sistemului nervos pot duce, de asemenea, la constipație, incluzând tumori cerebrale, boala Parkinson, leziuni ale nervilor sacrali sau măduvei spinării, tumori ale măduvei spinării, scleroză multiplă și așa mai departe.


6. Boala intestinului gros

Afecțiunea intestinală poate provoca, de asemenea, constipație, cum ar fi sindromul intestinului iritabil, unul dintre tipurile constipației spastice, care este un anumit grad de constipație, uneori se transformă uneori în diaree și constipație.


7. Tulburări endocrine sau tulburări metabolice

Endocrinul poate provoca constipație, cum ar fi disfuncția pituitară, hipotiroidismul, diabetul zaharat și bolile metabolice, cum ar fi hipercalcemia, deshidratarea, otrăvirea cu plumb, feocromocitomul etc. pot duce, de asemenea, la constipație. Femeile gravide din a doua jumătate a perioadei de gestație, datorate efectului progesteronului, pot avea și constipație.


8. Medicament

Codeina, antidepresivele, agenții de fier, medicamentele anticholină pot provoca constipație, iar utilizarea pe termen lung a agenților diaree poate duce la apariția unui episod mai sever de constipație odată ce acesta este oprit.


Pentru constipație ocazională, există diferite anomalii pentru a ajuta la ușurare. Cu toate acestea, trebuie să fie clar că cea mai sigură cale sunt remediile tradiționale chinezești care aplică medicamente pe bază de plante, cum ar fi Patch Constipation , Constipation Plaster   și Granulele Laxative . Acestea pot ușura ușor disconfortul fără efecte secundare.