Canton Fair sa terminat perfect! Ceai de YaoWang "Eco-originea produselor" a câştigat favoarea oamenilor de afaceri de peste mări

- Apr 17, 2018-


 Pe 4 noiembrie, 122nd China Import şi Export corect (denumit târgului) a ajuns la o concluzie de succes. Conform datelor statistice, cumpărătorii de această sesiune în timpul târgului din la 19,1950 oameni din 213 de ţări şi regiuni, iar exporturilor cumulativă a ajuns RMB 198,6 de miliarde.


photo from Canton Fair.jpg

Ca "barometru" şi "vânt cu palete" de comerţ exterior a Chinei, cumpărătorilor participarea statutul şi export tranzacţiei date de curent târgului din arată că stabilitatea stabilitatea de comerţ exterior Chinei este fiind consolidată, calitatea şi eficienţa creştere sunt îmbunătăţirea şi ritmul de ajustare structurală se accelerează. .

 

Potrivit statisticilor, potenţialul de piaţă de ţări şi regiuni "O centură şi un drum" este foarte mare, cererea de produse alimentare, în special alimente organice, este puternic şi cifra de afaceri a crescut semnificativ.

 

"Yao Wang Tea®"marca organic ceai de alternativă care a obţinut naţionale"Certificatul de origine a ecologice protecţie"şi"Organic certificare produs"a participat la târgul de Canton şi a câştigat favoarea unanim şi laudă la comercianti peste mări.

 

La această sesiune a târgului, "Yao Wang Tea®" marca ecologică substitut ceai cabina a primit zeci de mii de comercianţi din India, Africa de Sud, Pakistan, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Iran, Canada, Kenia, Germania şi alte ţări. După aceste comercianţi peste mări experienţă produse, se crede în general că "Wang Tea® farmaceutice" marca ecologică substitut ceai are un gust dulce si are un gust de lungă durată. Aceasta înseamnă că există o mare diferenţă între "droguri brand organice substitut ceai, rege" şi ceai şi ceai verde obişnuiau să bea înainte.

 

Aceste comercianţii peste mări acordă o mare importanţă pentru siguranţa alimentară, calitatea produselor şi originea produsului atunci când le achiziţionează produse. Ceai organic substitut "Yao Wang Tea®" este produsă în Muntele Taibai, unul din trei munţi, Daifan celebru în China. Dobândite naţional "certificat de protecţie de origine de ecologie" si "certificarea produselor ecologice".

 

Atât de creştere mediu şi calitatea produselor sunt în concordanţă cu condiţiile de cumpărare de clienţii de peste mări, şi cuprinzătoare şi miraculos efect de "Yao Wang Tea®" marca ecologică alternativ ceai a castigat laudă la aceşti clienţi de peste mări.

 

Pentru certificarea produselor"origine ecologice", aceste comercianţi de peste mări sunt deosebit de apreciate, şi simt că aceasta este o manifestare a autorității de certificare că "Kao Wang Organic alternativă ceai" este produs din Taibai Munte, la o altitudine de 3.000 metri şi este cu adevărat natural. Sălbatice, organice "ceai chinezesc de sănătate".

 

De la deschiderea de afaceri de export în 2013, am obţinut rezultate bune. "Yao Wang organice înlocuitor ceai" a fost exportat în Australia, India, Singapore, Statele Unite şi alte ţări.

 

Cu accelerarea procesului de comerţul global şi creşterea activităţii de comerţ exterior a companiei, apoi, ne va spori eforturile noastre de a promova şi de a continua să se extindă pe pieţele de peste mări, astfel încât "Kao Wang Organic alternativă ceai" merge în străinătate şi se duce în lume . Acest lucru este nu numai patrimoniul istoric "medicina regelui" cultura care a fost circulă de mii de ani este, de asemenea, contribuie la cauza sănătății umane!