Se va desfășura cel de-al 8-lea târg multinațional de aprovizionare cu China Occidentală și China (Xi'an) Importul și Exportul mărfurilor

- Oct 10, 2019-

Cel de-al 8-lea târg multinațional de aprovizionare din China Occidentală și Târgul de importuri și exporturi din China (Xi'an) va avea loc în perioada 11-13 octombrie 2019 la Centrul de Convenții și Expoziții Internaționale Xi'an Qujiang. Invitând cumpărători și expozanți cunoscuți de la ambele case Expoziția este o platformă favorabilă pentru a demonstra competitivitatea industriilor avantajoase din provincia noastră și regiunea de vest, de a spori exporturile și importurile, extinde piața într-un mod mai extins pentru a satisface nevoile oamenilor pentru o viață mai bună și pentru a obține câștiguri dezvoltare. Expoziția va juca în plus rolul „Platformei de comerț electronic multinational Shaanxi Sourcing E-commerce”, va integra expoziții offline, realizarea de potriviri online și servicii complete pentru a crea un „Târg de acțiuni multinationale interminabile”. Prin această platformă, sunteți eligibil pentru a găsi noi clienți și a descoperi noi piețe fără a pleca de acasă.

Vă invităm cu drag să participați la expoziție și să participați în cooperare cu noi pentru a crea un nou viitor splendid!