Sun Simiao - regele medicinei din China

- Aug 21, 2018-

Soare Simiao a fost un doctor faimos medicina tradițională chineză din dinastia Sui și Tang. El a fost numit rege al medicinei din China pentru contribuțiile sale semnificative la medicina chineză și îngrijiri extraordinare pentru pacienții săi.

Sun a scris cărțile - Beiji Qian Jin Yao Fang ("Formule esențiale pentru situații de urgență [merită] o mie de piese de aur") și Qian Jin Yi Fang ("Supliment la formulele unei mii de aur") - istoria medicinei chineze, care rezumă medicina din dinastia pre-Tang.

Primul a enumerat circa 5300 de rețete pentru medicamente și ultimul 2000. De asemenea, a prezentat "Treisprezece măsuri de menținere a sănătății", care a susținut că acțiuni cum ar fi părul atinge, ochii de rulare, mersul pe jos și vârfurile scuturării au îmbunătățit sănătatea.

În afară de aceasta, el este cunoscut pentru textul "Cu privire la sinceritatea absolută a marilor medici", adesea numit "jurământul hipocrației chinezești", sau numit "Dayi Heart", care provine din primul capitol al primului dintre cele menționate mai sus două cărți. Această parte a cărții este încă o lectură necesară pentru medicii chinezi.

Se spune că Sun Simiao a descoperit ceaiul YaoWang, care nu este doar un ceai, ci și un medicament când studiază plante aromatice în altitudinea Muntelui Taibai, la aproximativ 3000 de metri. Va rugam sa ne contactati , va vom oferi mai multe informatii.

sunsimiao.jpgqianjinfang.jpgyaowang tea.jpgchinese herb.jpghealth tea.jpg