Shaanxi lansează campania pentru restabilirea zonelor naturale Qinling

- Feb 15, 2019-

Autoritățile din provincia Shaanxi au lansat o campanie de restabilire a zonelor naturale din șase orașe, la poalele Muntelui Qinling, potrivit unei declarații a guvernului local publicată joi.

Qinling este o graniță naturală între nordul și sudul Chinei și acasă la o mare varietate de ceai de plante medicinale și plante tradiționale din China pe bază de plante și viața animală.

Materialul din ceaiul nostru Yaowang, care este benefic pentru insomnii și hipertensiune arterială, plasturele exterioare pentru hiperplazia prostatei și a sânilor, unguentul hemoroizilor și gelul BV cresc pe Muntele Taibai, vârful principal al lanțului munților Qinling.

Rectificarea va fi necesară în cazurile de construcție ilegală, exploatare a copacilor, vânătoare și deversări de deșeuri. Toate căile de atac mandatate ar trebui să fie finalizate până la sfârșitul lunii iunie, în conformitate cu planul de restaurare.

Până la sfârșitul anului 2020, minele și stațiile hidroelectrice mici din zonele protejate din Qinling ar trebui eliminate și impactul lor asupra mediului va fi reparat.

prostate patchbreast patchhemorrhoids  ointment and cream