Compania noastra a fost onorata ca Universitatea Shaanxi din medicina traditionala chineza Baza farmaceutic experimentale

- Apr 17, 2018-

Ceremonia de semnare a acordului de bază privind experimentul în domeniul experimentării în domeniul farmaciei de medicină chineză Shaanxi a avut loc în sala de ședință a hotelului Taibai, pe data de 15 iulie. Mai mult de 20 de autorități și experți în legătură, inclusiv Liu Qinshe, secretar al comitetului de partid Shaanxi, Universitatea de Medicină Chineză, Wang Changli, decan al Facultății de Farmacie, Dong Quanmin, șeful adjunct al județului Taibai și XuXiaoping. director adjunct al Autorității de piață, a participat la reuniune. Două centre forestiere ale Biroului forestier din județul Taibai și Qinling Yaowang Parcul Industrial pentru Cultură de Ceai, investite și construite de compania noastră, sunt stabilite ca baze de practică, care au fost selectate cu atenție după inspecția completă de către Universitatea Shaanxi din Medicina Chineză.


图片1.png


Taibai Mont, a fost întotdeauna recunoscută ca un montain bogat în medicamente din plante încă din cele mai vechi timpuri. Elevii de la Universitatea Shaanxi de Medicină Chineză vor colecta medicamentele de plante medicinale acolo, vor vizita și vor studia în montajul din județul Taibai.

Decizia de a alege Parcul nostru ca bază de practică este unul din rezultatele bune obținute în cadrul cooperării dintre Industrie-universitate și cercetare cu Universitatea de Medicină Chineză Shaanxi, și o demonstrație a faptului că starea noastră de fabricație și de viață a fost în mare măsură îmbunătățită. Noi credem că, deși înfrumuseța în continuare mediul parcului, tot mai mulți oameni care iubesc natura și sănătatea vor fi atrase aici pentru a experimenta mediul nostru natural și pentru a ne bucura de sănătate.