Muntele TaiBai - Vârful principal al gării Qinling

- Aug 23, 2018-

Muntele Taibai este un munte situat la granița dintre județele Mei, Taibai și Zhouzhi, în sud-vestul provinciei Shaanxi, China. Punctul cel mai înalt al muntelui, turnul Baxian se ridică la o înălțime de 3750 m (12,300 ft) și este cel mai înalt din gama Qinling, precum și bazinul hidrografic dintre râul Han și râul Wei. Muntele Taibai este, de asemenea, cel mai înalt munte din China de Est.

health medicine  tea.jpgprostate cancer.pngprostate cancer.jpg

Florile din climatul temperat subtropical și cald locuiesc în zonele din Taibai. Datorită creșterii rapide a înălțimii muntelui, plantele din climatul temperat mijlocos și climatele alpine sunt de asemenea găsite în aceleași zone. În cadrul granițelor rezervației naturale se găsesc mai mult de 1.700 de tipuri diferite de plante care conțin semințe, cuprinzând aproximativ 60% din flora din gama Qinling. Printre flora se găsesc mai multe plante medicinale chinezești, cum ar fi fructe comune macroparpiului, rădăcină Baikal Skullcap și altele. Aproximativ 40 de specii de animale locuiesc în zonă, precum și 230 de specii de păsări și mai multe specii de amfibieni. Muntele Taibai are un climat cald temperat, temperat, rece și climat alpin.

breast pain.jpgbreast lump.jpghypertension.jpg

Yaowang Tea este o plantă sălbatică care a crescut doar în anumite locații cu condițiile corecte de 2500-3000 deasupra nivelului mării în Munții Taibai. Yaowang Tea conține flavone, aminoacizi și diferite oligoelemente, cum ar fi Zn. Mn. Se. Fe.Mg. Etc Aceste substanțe sunt antiinflamatoare, anti-îmbătrânire, pot, de asemenea, să consolideze vasele de sânge și să îmbunătățească imunitatea. Acesta nu este doar un ceai, dar și un medicament. Vă rugăm să ne contactați mai multe informații vor fi furnizate.


chinese herbS.jpgbreast cancer.jpgperiod pain.jpg