Compararea a trei patch-uri externe pentru tratamentul de dismenoree.

- Jan 31, 2019-

Cei mai mulţi oameni ştiu că el cel mai bun mod de a trata dismenoree este lua patch-uri externe datorita efectului rapid, nu are efecte secundare la ficat şi rinichi. Dar există mai multe tipuri de tencuiala exterior. De exemplu, nostru Fumeikang® dismenoree autocolante au fost dezvoltate pentru trei generaţii.

No. 1: ingredientul activ din medicina traditionala chineza este rafinat şi transformat într-un plasture. Formularul de dozare a ridicat alergie rata, absorbtie lenta si hainele contaminate.

No. 2: ingredientul activ din medicina traditionala chineza este combinat cu material de departe-infraroşu. Formularul de dozare a rata de alergie scăzut şi nu polueaza îmbrăcăminte.

Nr. 3: utilizarea preparatului pe bază de apă cataplasm, ingrediente active de medicina traditionala chineza sunt rafinate şi combinate cu infraroșul materiale, cu o cantitate mare de droguri, alergii de nici un, nici o stimulare, nici o poluare, efect rapid. Pls contactati-neAnna@ywcherb.comDacă sunteţi care suferă de dureri de perioadă.

   period time  menstrual cramp  menstural pain