Yaowang Ceai

- Apr 19, 2018-

1. Ceaiul YaoWang este ceai sau medicament?

Ceaiul YaoWang este un fel de ceai din plante. Are efecte uimitoare asupra sănătății. În comparație cu medicamentul, ceaiul YaoWang vă poate face timp liber, spiritual, cultivarea și este mai convenabil să insistați asupra acestuia. Comparativ cu ceaiul normal, ceaiul YaoWang poate regla funcția corpului, poate preveni bolile, vindeca bolile și prelungi viața.

 

2. Ce este diferit între ceaiul YaoWang și ceaiul normal?

Deși sunt tot felul de ceai, dar au avut unele diferențe.

1) Mediu de creștere diferit

YaoWang Ceaiul crește în zona montană înaltă, la altitudinea 2000-3600 de metri, toate cresc în zona sălbatică. Și ceaiul normal crește în zona simplă, deluroasă, cu o altitudine de 400-1000 de metri, în mare parte cultivarea artificială.

2) Substanțe diferite

Ceaiul YaoWang conține un număr mare de flavonoide din plante, oligoelemente și ulei volatil care sunt benefice sănătății umane. Nu conține aproape nicio cafeină care stimulează excitarea nervului uman. Conținutul de flavonoide este în mare măsură mai mult de 20%, dar ceaiul normal este de numai 2 - 5%.

3) Funcții diferite de băut

La început, ceaiul YaoWang a fost folosit ca ceai normal. Dar este folosit mai mult ca oftalmic atunci când găsim valoarea medicamentoasă în timp ce bem. Astăzi, ceaiul YaoWang a devenit una dintre cele mai importante alternative de droguri pentru persoanele care tratează bolile cronice. Și ca unul dintre medicamentele pe bază de plante chinezești din Munții Taibai, ceaiul YaoWang a fost băut de mult timp de către localnici ca un ceai de sănătate valoroasă.

 

3. Care este ingredientul principal al ceaiului YaoWang?

Yaowang Tea conține flavonoide, tanini, ulei volatil, acizi organici, aminoacizi, saponine, fenoli și mai mult de zece tipuri de oligoelemente care sunt benefice corpului uman.

Conținutul de flavonoide totale este de 20% (mg / g), care este cel mai mare conținut de flavonoide din plantele comestibile până în prezent. Acesta poate fi numit "regele flavonoidelor". Cr, Fe, Zn, Mn, Se, Ni, Mg și Cu sunt bogate în oligoelemente. Și proporția de oligoelemente este foarte rezonabilă. Efectele sinergice ale diferitelor componente pot produce efecte medicinale foarte specifice și efecte antioxidante.

 

4. Care sunt efectele principale ale ceaiului Yaowang?

Ceaiul este neutru și dulce. Puteți să călcați căldura, inima creierului, stomacul, umezeala, vederea, menstruația. Este folosit acum pentru hipertensiune arterială, hiperglicemie, hiperglicemie, insomnie, tulburări și vâscări ale vaselor de sânge și poate fi folosit ca și ceai pe termen lung. Aceste funcții includ sistemul gastrointestinal, sistemul imunitar, sistemul endocrin, sistemul cardiovascular al inimii și creierului, sistemul nervos și așa mai departe, care sunt aproape toate funcțiile corpului uman.

 

5. Care grupuri de oameni sunt potrivite pentru a bea ceai Yaowang?

1) Persoana nu este sănătoasă la sistemul cardiovascular (hipertensiune arterială, hipertensiune arterială, fragilitate crescută a sângelui și a vaselor sanguine etc.);

2) Sistemul nervos nu este bun (neurastenie, insomnie, uitare, deranjat).

3) Oamenii nu sunt buni la sistemul digestiv (boala stomacului, colita cronica, indigestia, constipatia, diareea, ficatul gras, ficatul de alcool)

4) Menstruația femeii, cantitatea de sânge menstrual este mai mică și neregulată cu aspect tencuit cu aspect saraci;

5) Populația cu diabet zaharat

6) Oameni obezi

7) Populația sub-sănătoasă

8) Cel care dorește să urmărească longevitatea

 

6. Ceaiul YaoWang poate bea seara? Poate să-l folosească pentru a lua medicamente?

Spre deosebire de ceaiul obișnuit, ceaiul Yaowang nu conține cofeină și alte ingrediente care provoacă excitare nervoasă, așa că nu veți fi insomnie. Dimpotrivă, ceaiul YaoWang poate să promoveze efectul somnului prin condiționarea endocrină. În timp ce, deoarece ceaiul Yaowang nu are nici un ingredient diuretic și excitator, acesta poate fi servit ca o băutură atunci când iau medicamente.

 

7. Pot să pierd greutatea consumând ceaiul Yaowang®? Care este diferența dintre ceaiul Yaowang și alte produse de slăbire?

Da. Obezitatea se datorează consumului excesiv și consumului redus sau afecțiunii sistemului endocrin. Yaowang Tea va ajuta la reglarea digestiei, secretiei interne si reducerea lipidelor si, in final, ajuta oamenii sa scada in greutate. Acest lucru va fi atins fără să vă controlați obiceiurile alimentare. Iar pierderea în greutate este excesul de lipide și deșeuri metabolice din organe și vas de sânge. Efectul nu va fi văzut într-un timp scurt, dar va dura contențios și va fi mai stabil fără revenire. Acest lucru va reglementa sistemele corpului in timp ce pierde in greutate.

Cele mai multe produse de pierdere in greutate de pe piata vor creste circulatia intestinului, laxitatea sau obtine o dieta pentru a ne face organismul deshidratat substantial. Greutatea este redusă, dar grăsimea este încă acolo. Greutatea ta este redusă foarte repede, dar va fi recuperată mai repede. Cercetarea medicală arată că pe termen lung, cu îngrădiri laxative de slăbire va duce la cancer în peretele interior intestinal. Acest lucru va avea efecte secundare substanțiale și dependență de droguri.

 

8. Orice observație despre metoda de depozitare și băutură a ceaiului Yaowang?

Vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

(1) Păstrați sigilat la temperatura obișnuită, acordați atenție ploii și soarelui, mai bine la depozitarea la rece. Minte ca să nu vă stoarceți pentru a păstra o aparență bună.

(2) Luați mai puțin între 0,5-1,5g pentru îngrijirea zilnică de sănătate și 1,5-3g pentru tratarea cererii.

(3) Câțiva oameni vor avea puțin constipat sau lax la început și vor reveni la normal în 2 până la 3 zile.

(4) Yaowang tea® se poate prepara mult timp. Puteți să o eliminați atunci când culoarea ceaiului devine ușoară sau incoloră pentru a vă asigura că ingredientele active nu sunt irosite.

(5) culoarea ceaiului noroios este cea mai mare parte cauzată de apa de joasă calitate. Se recomandă trecerea la o apă mai bună.

(6) Culoarea ceaiului devine întunecată dacă nu se bea mult timp (provocată de un element antioxidant bogat) sau apare un anumit lubrifiant în ceai (volatil). Toate acestea sunt circumstanțe normale.

9. Există vreo sfat pentru a bea ceaiul Yaowang®? Ce fel de set de ceai este mai bun?

În cazul în care preparați într-un mod adecvat, Yaowang tea® este galben deschis, miroase proaspăt și are un gust dulce.

Yaowang tea® crește în sălbăticie cu frunze mici, ușor de distrus și vă rugăm să acordați atenție calității și temperaturii apei.

Temperatura apei: se recomandă apă caldă, apa fiartă este mai bună (apa din distribuitorul de apă nu este suficient de fierbinte).

Calitatea apei: este mai bine să folosiți apă minerală sau apă de robinet în loc de apă purificată (culoarea ceaiului apare încet).

Metoda de preparare:

① Oală de ceai: puneți ceai într-o ceașcă de ceai, curățați ceaiul cu apă fiartă și curgeți curând; se toarnă în apă de-a lungul paharului încet până la umplere într-o treime din ceașcă și se completează după 2 până la 3 minute (frunzele absorb apa, devin mai grele și se scufundă). umpleți din nou apa când ceaiul atinge jumătatea cupei, repetați până când culoarea devine lumină chiar și incoloră.

② Set de ceai cu filtru: este o modalitate mai bună. Seturile de ceai cu filtru (oală de porțelan, oală de sticlă și oală de nisip purpuriu) pot fi aplicate. Observă culoarea ceaiului. Se schimbă foarte curând la început (3-5 secunde). Timpul de preparare poate fi prelungit ulterior.

③ fierbere în apă: fierbeți ceaiul în ceainic sau în ceainic. Acest lucru poate separa în mod eficient ingredientele active și, de asemenea, prelungește timpul de fabricare a berii.

Vă recomandăm să utilizați ceaiul pentru ceaiul în vrac și orice set de ceai pentru punga de ceai și punga de ceai piramidal.

 

10. Se poate bea YaoWang Ceai mult timp?

Desigur, se poate bea mult timp. Ceaiul Yaowang este un produs ecologic. Este bogat în flavonoide, ulei volatil și o duzină de tipuri de oligoelemente care sunt benefice pentru corpul uman. Aceste oligoelemente sunt surprinzător de rezonabile. Medicul chinez tradițional comandantul domnului Sun a numit-o "Metoda magică de menținere a sănătății". Nu numai că Yaowang Tea poate bea pentru o lungă întoarcere, dar, de asemenea, arată că poate reglementa în mod cuprinzător funcția organismului, îmbunătățește imunitatea, reglează sub-sănătatea, elimină bolile și previne bolile și prelungește viața.