Ceai de ceai

- Mar 15, 2019-

Ceai din plante, care are o istorie de mii de ani în China. Este un rol important în industria ceaiului. De fapt, nu este un ceai de curte, nu de la ceai. Ceaiul din plante are o mare varietate de specii, dar aproape de frunzele, florile, semințele și rădăcinile plantei naturale. Poate fi fiert și are o mare varietate de specii, în principal dintr-o varietate de plante, este foarte benefic pentru sănătatea umană. Ceaiul nostru din ierburi - ceaiul Yaowang este doar o plantă naturală nu numai ca un ceai, ci și ca un medicament.


1, Câte tipuri de ceai din plante?
Există mai multe tipuri de ceai din plante, cum ar fi ceai de mentă, ceai de ghimbir, ceai de hibiscus, ceai de Echinacea,
Ceaiul Rooibos, ceaiul Sage, ceaiul din balsam de lămâie și așa mai departe. Unele dintre acestea sunt medicamente din plante medicinale. Alta este o planta naturala pe mare. Dar toate au proprietăți de promovare a sănătății. Deși beneficiul este diferit.


2, Ce este ceai Yaowang?

Ceaiul Yaowang este un ceai de plante care crește în zona de înaltă altitudine a Muntelui Taibai. Este verde, fără poluare, fără efecte secundare pentru oameni. Este bogat în flavanoide, un element desen trace. Potrivit unor studii, este benefic pentru sub-sănătate, cum ar fi insomnia, constipatia si alte probleme.


3, Ceaiul de Herb este bun pentru tine?

Da. Dar există multe ceaiuri din plante medicinale. Sunt diferite. Yaowangtea este una dintre ele, care este o plantă nativă în zona de înaltă altitudine a Muntelui Taibai. Este bine pentru persoanele care au sub-probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiune arterială, insomnie și constipație.


4, Ceaiurile din plante sunt sănătoase?

În general, ceaiul de plante medicinale este realizat de frunzele, florile și rădăcinile plantelor naturale. Cele mai multe dintre acestea sunt fără poluare, de exemplu, ceaiul Yaowang. Este o bogăție organică, sigură, bogată în flavonoide și o mulțime de oligoelemente, cum ar fi fier, cupru, zinc, mangan și seleniu. si asa mai departe. Deci, ceaiurile de plante medicinale sunt sănătoase.


5, Ceaiurile din plante sunt sigure?

Fiecare ceai din plante medicinale este diferit. Dar majoritatea sunt sigure deoarece sunt făcute din natură, fără poluare. De exemplu, ceaiul Yaowang. Acesta crește la 2500-3000 de metri deasupra nivelului mării pe Muntele Taibai. Este pur sălbatic. Fără poluare, verde și în siguranță.


6, Ceaiurile din plante pot provoca constipație?

De fapt, funcția ceaiurilor din plante nu este aceeași. Dar ceaiul din plante care provoacă constipație este foarte puțin. În schimb, unele dintre ceaiurile din plante medicinale, cum ar fi ceaiul Yaowang, sunt beneficii pentru constipația cronică. Poate regla rapid echilibrul intestinal. Puteți lua 1-2 pungi pe zi și trei zile constipația va fi ușurată.

.

7, Unde a provenit ceaiul de plante medicinale?

Există multe ceaiuri din plante diferite în China, de exemplu câteva flori și frunze ale plantelor naturale. Desigur, originea este diferită. Ceaiul Yaowang provine de la Muntele Taibai, vârful principal al gama Qinling, care oferă o graniță naturală între China de Nord și de Sud și susține o mare varietate de plante și faunei sălbatice, dintre care unele nu se găsesc în altă parte pe pământ.