Produse de sănătate

- Apr 19, 2018-

1. Care sunt avantajele produselor noastre de dismenoree?

Mai mult de 90% din dismenoreea femeilor este cauzată de "insuficiența sângelui și a stagnării la rece" Medicamentul chinezesc al dismenoreei începe de cele mai multe ori cu soluția cauzei, nu numai că este mai sigur, dar și mai atent decât medicina occidentală. + pe cale orală) este un preparat pur medicament chinezesc.În cazul în care durerea menstruală este dureroasă, "Fu Mei Kang" poate ameliora rapid durerea și poate regla circulația sângelui.În perioada menstruală, granulele orale pot "hrăni qi și hranesc sânge" întărirea corpului "pentru a rezolva cauza dismenoreei. Cele mai multe femei în practica clinică pot ameliora complet problemele de dismenoree în aproximativ trei luni.

 

2. Care sunt avantajele produselor hiperplaziei mamare?

Hiperplazia mamară la sân este cauzată de dezechilibrul hormonilor endocrini, ceea ce determină îngroșarea țesutului glandular al sânului sau formarea unei bucăți care, adesea, provoacă durere sau plinătatea sânului. Acest lucru provoacă mari dureri de lucru și de studiu.

Produsele de hiperplazie a sângelui, utilizarea preparatelor pure de medicină chineză. Se pornește de la "ficatul separat Qi, circulația sângelui". Acesta poate condiționa endocrine (temporare), umflături și dureri (curative).

Plastonul extern folosit este un nou tip de "agent de îmbrăcăminte", care nu este alergic și nu irită. Granulele orale sunt prelucrate de către "plante medicinale și alimentare cu scop dual". Sunt în siguranță, nu au efecte secundare și au o combinație de două funcții. Ei pot elimina rapid și complet femeile. Durerea de hiperplazie a sânului.

 

3. Care sunt avantajele produselor noastre de prostată?

Prostatita cronică și hiperplazia prostatică benignă sunt boli comune la bărbați. Datorită particularității structurii fiziologice a prostatei, este deseori nerecuperabilă în timpul tratamentului clinic. Acest lucru se datorează faptului că există câteva vase de sânge pe glanda prostatică și este dificil pentru ingredientele medicamentoase să intre și este dificil să se excludă produsele metabolice și patologice. Prin urmare, este necesar să persistă pentru o perioadă de timp în timpul tratamentului.

Inhibitorii hormonali orali (hiperplazie) sau medicamentele antiinflamatorii (inflamație) sunt adesea utilizați ca metode convenționale de tratament. Dar ele nu sunt doar eficiente, ci și provoacă probleme cum ar fi disfuncția sexuală sau leziunile hepatice și renale.

Plasturele Qianlieshutai este un preparat pur medicament chinezesc, absorbție transdermică, medicamentul nu are efecte de prim pasaj hepatic, efect profund și nu apar efecte secundare; cu granule interne. Se prelucrează cu planta "cu scopuri medicinale și alimentare" și promovează circulația sângelui. Consumul pe termen lung al organismului uman fără efecte secundare. folosirea externă, cu efect dublu, poate rezolva în mod eficient problema prostatitei cronice și a hiperplaziei și siguranța fără efecte secundare.


4.what sunt avantajele patch-ului nostru de constipatie?

Patchul constipaton este bun pentru constipația cronică, este verde, fără efecte secundare, fără iritație și poate ameliora constipația cronică foarte repede. Este compus din zeci de ierburi tradiționale chinezești care pot promova motilitatea intestinală.


5. Care sunt produsele de sănătate?

Produsul de sănătate este pentru starea sub-sănătății oamenilor, este verde, sigur și efect secundar. De asemenea, au pilule orale și produse de uz extern. Produsele noastre externe pentru constipație, hemoroizi, dureri de sân, mărirea prostatei, dureri menstruale și gel antibacterian pentru vaginale sunt cele mai bune dintre ele. contactați-ne la adresa Anna@ywcherb.com dacă aveți nevoie de ele pe termen scurt sau cu amănuntul.