Simptom de marire a prostatei

Un tratament de medicină tradițională antică chineză pentru mărirea prostatei. Plasajul realizat prin extracția plantelor naturale, este eficient pentru prostata mărită prin combinarea tehnicii de absorbție transdermică a medicamentului și tratamentul cu acupunctură; fără iritații, fără efecte secundare, material 100% natural și ușor de utilizat.
Vorbeste acum

Detalii produs

Simptomul de extindere a prostatei, un tratament de medicină tradițională antică chineză pentru mărirea prostatei. Patch-ul realizat prin extracția de plante naturale, este eficient pentru prostata mărită prin combinarea tehnicii de absorbție transdermică a medicamentului și tratamentul cu acupunctură; fără iritații, fără efecte secundare, material 100% natural și ușor de utilizat.

Un plasture poate reduce numărul de ori când mergi la baie noaptea.

Glanda prostatică mărită poate fi văzută a scădea prin ecografie B dacă utilizați acest produs timp de trei luni.

1,5 g / Patch 300 buc / buc Preț: 0,4 USD / patch (FOB)

Tencuiala QianLieShuTai poate rezolva aceste probleme de prostată:

1. Un flux urinar slab sau lent PROSTATE ENLARGEMENT

2. O senzație de golire incompletă a vezicii

3. Dificultate pentru a începe urinarea

4. Urinare frecventă

5. Urgență la urinare

6. Se ridică frecvent noaptea pentru a urina

7. Un flux urinar care începe și se oprește

8. Încordarea pentru a urina

9. Continuarea driblingului de urină

cum functioneaza?

Din cauza structurii speciale a glandei prostatei, cum ar fi țesutul conjunctiv al suprafeței prostatei, cele mai multe medicamente sunt dificil de trecut.

Patch-ul 前 ® 列舒泰 ® este un tratament combinat dintre peticul extern de medicină tradițională chineză și acupunctura. Patch-ul extern de medicină tradițională chineză este format din mai multe extracte din plante medicinale chineze care pot antiinflamatorii, promovând circulația sângelui pentru îndepărtarea stazei de sânge. puneți plasturele la ombilic, care este cel mai ușor punct de a absorbi extractul de plante medicinale și este aproape de prostată.

prostată mărităcancer de prostată微 信 图片 _20181221110806

Ingredientul pe bază de plante

Scoarță de corktree de Amur (Huangbai common \ vârf comun autoheal (Xiakucao) \ șofran (Honghua) \ fructe de honeilocust chinezesc anormale) (Zhuyazao) \ costusroot (Muxiang) \ fruct de fenicul (Xiaohuixiang) \ scoarță de magnolă oficială (flori pulbere) și Canola).

hiperplazie și dureri de sân

zhuyazaoxiaohuixianghoupu


Care sunt problemele prostatei?

Glanda prostatică este o glandă musculară de dimensiuni mici din nuc, prezentă de-a lungul peretelui frontal al pelvisului. Are un rol important în sistemul reproducător masculin. Glanda prostatică înconjoară uretra, care se află chiar sub vezica urinară. hiperplazia prostatică (BPH), care este o afecțiune care afectează, în general, bărbații cu vârsta de 50 de ani sau mai mari. Unele persoane confundă această boală cu cancerul de prostată. Trebuie să fiți conștienți că BPH sau prostata mărită nu este aceeași cu cancerul de prostată.

Deși cauza extrasă a afecțiunii nu este cunoscută, se presupune că, odată cu vârsta, celulele glandei prostatei încep să se înmulțească, ceea ce duce la o mărire a prostatei. Și în plus, modificările hormonilor sexuali ale bărbaților cu vârsta, pot fi, de asemenea, un factor care determină boala.

Simptomele comune ale prostatei mărită:

1 、 îndemn să treci urina frecvent. mărirea simptomelor prostatei

2 、 Durere în timpul micurării

3 、 Creșterea frecvenței urinare în timpul nopții.

4 mic micuritate scurgeră

5 、 Urgență urinară

6 、 Urinarea scăzută

7 、 Balonarea stomacului

8 、 Uneori urinarea amestecată cu sânge.

9 loss Pierderea treptată a funcției vezicii urinare.

10 、 Complicarea BPH [hiperplazie benignă a prostatei]

11 、 Reținerea de urină este principala complicație a măririi prostatei. Poate fi o retenție acută sau cronică de urină.

de ce să alegi plasturele de prostată pentru prostata mărită?

1 、 Non-iritant pentru piele, umiditate, respirabil, aproape confortabil și convenabil

2 、 Potrivit pentru medicamente topice fabricate în ipsos și compatibilitate bună cu medicamentul.

3 、 Tencuiala QianLieShuTai nu numai că poate reduce simptomele, dar reduce și dimensiunea prostatei și reduce inflamația, facilitează curgerea corectă a urinei.

Mod de utilizare: scoateți un plasture și puneți-l la ombilic, 12-24 ore un plasture depinde de sensibilitatea pielii.

BPH PATCHinflamația prostateiprostată mărită

Oamenii remarcă:

Qianlianshutai este „produs de brevet”, a fost pe piață de mai bine de 20 de ani în China, este binevenit, deoarece este ușor de utilizat, beneficiul pentru mărirea prostatei, fără efecte secundare, fără răni la stomac, ficat și rinichi. Pentru mulți bărbați de peste 40 de ani, folosesc acest produs pentru a preveni și a rezolva problemele prostatice. este prima alegere pentru consumatori pentru a rezolva boala de hiperplazie prostatică. dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați: anna@ywcherb.com .

Anchetă