China Ceai din plante medicinale

Ceaiul de Yaowang este una dintre plantele medicinale pe bază de plante. Nu poate fi consumat doar ca medicament. Poate recupera aceste probleme de sănătate, cum ar fi insomnie, mișcări neregulate ale intestinului, iritabilitate.

Detalii produs

Ceaiul din plante medicinale din China, ceaiul Yaowang poate rezolva aceste probleme de sub-sănătate, inclusiv,

O aromă ușoară, caldă în natură, poate elimina excesul de căldură și toxine din organism, scade tensiunea arterială și colesterolul, protejează ficatul și consolidează tendoanele și oasele.

Recuperați aceste probleme sub-sănătate, cum ar fi insomnia, mișcările intestinale neregulate, iritabilitatea cauzată de fluxul Qi în sistemul hepatic a devenit stagnantă.

Folosit pentru scăderea colesterolului, a tensiunii arteriale ridicate și a glicemiei ridicate.

Benefic pentru menstruația neregulată, regla hormonul


insomnia1.jpgconspitation.jpghypertension1.jpganti-age.jpg


În orientul antic, multe dintre ingredientele utilizate pentru fabricarea medicamentului provin din plante. După prelucrare, rădăcinile, tulpinile, frunzele, florile sau fructele diferitelor plante pot elibera proprietăți medicale. Ceaiul de Yaowang este una dintre plantele din plante medicinale. Nu poate fi mâncat doar ci utilizat și ca medicament.


1.jpg122.jpg秦岭植物志.gifceai medical.jpgpic1.jpg


Ceaiul Yaowang este frunza și floarea unei plante numite Potentilla arbuscula var.veitchii.it crește într-o regiune de 2500-3500 deasupra nivelului mării în Muntele Taibai, principalul vârf al lanțurilor Qinling, provincia Shaanxi. Se spune că acum 2000 de ani , a existat un mare doctor în istoria Chinei, numele său este Sun Simiao, El obișnuia să culeagă și să guste sute de ierburi pentru a învăța proprietățile și aroma lor în altitudinea muntelui Taibai în jur de 3000 de metri. Într-o zi, s-a simțit atât de însetat, s-a odihnit pe o stâncă și s-a uitat în jur, a văzut brusc un arbust verde cu frunze dense. Curios, a ales câteva frunze după gust, apoi s-a simțit surprinzător de reîmprospătat. Apoi a fiert aceste frunze și a băut acest ceai din plante, chiar s-a simțit mai răcoritoare și mai liniștită ca niciodată. El a luat-o înapoi pentru a studia și a recomandat acest ceai pacienților săi, apoi multe dintre bolile lor au fost vindecate. Sun a băut acest ceai pentru tot restul vieții sale pentru a menține o sănătate bună. El a trăit la vârsta matură de 141 de ani. Pentru a comemora marea realizare a domnului Sun Simiao, generațiile ulterioare au numit această plantă de arbust drept „ceai de Yaowang”, iar între timp domnul Sun a fost onorat ca „stăpânul medicamentelor pe bază de plante”.


sunsimiao.jpgtaibai mountain.jpgIMGP8440.JPGceai de sănătate.jpgceai verde.jpg


Ceaiul de Yaowang conține flavonă, aminoacizi și oligoelemente diferite, cum ar fi Zn. Mn. Se. Fe.Mg. Etc.

Aceste substanțe sunt antiinflamatoare, anti-îmbătrânire, pot, de asemenea, să întărească vasele de sânge și să îmbunătățească imunitatea. A fost identificat ca „Produsul celebru al provinciei Shaanxi”, obținut de asemenea „Certificarea Națională a Alimentelor Organice” și „Certificarea Națională de Origine Ecologică”.

Putem furniza ceai proaspăt și ceai uscat cu specificații diferite. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați.rongyu2.jpgrongyu.jpginsomnia (2).jpgnatural medical tea.jpg

Anchetă