Scutellaria

Scutellaria

Scutellaria se folosește pentru căldură umedă, etanșeitate toracică, sete, nu se bea, precum și umezeală, diaree, icter etc., deci are efectul de a curăța căldura și umezeala.

Detalii produs

Scutellaria este o familie de Labiatae și Astragalus. Este o plantă perenă cu rizom gros cu diametrul de 2 cm și alungire și ramificare. Partea sa bazală a tulpinii este ridicată la o înălțime de (15) 30-120 cm, cu un diametru de bază de 2,5-3 mm, contur-tetragonal, cu dungi fine, subglabre sau sesile până la puberulente, verzi sau violet. Este mai ramificat de la bază.

Preț de referință (FOB): Originea: Shaanxi, China

Scutellaria naturistă

Nume în limba engleză: Baical Skullcap Root

Nume latin: Scutellaria Baicalensis Georgi.

Ingrediente active: Flavonoide, Baicalin

Valori principale

Căldură și umezeală

Scutellaria se folosește pentru căldură umedă, etanșeitate toracică, sete, nu se bea, precum și umezeală, diaree, icter etc., deci are efectul de a curăța căldura și umezeala. Este potrivit pentru căldură umedă și caldă, combinat cu talc, rădăcină de bujor alb, midlar, etc .; se folosește pentru umezeală, diaree și dureri abdominale și este echivalent cu rădăcina de bujor alb, puerarin și licoare; pentru icter cauzat de acumularea de căldură umedă, acesta poate fi amestecat cu capillaris, medlar și frunze ușoare de bambus.

Sânge rece

Scutellaria poate trata disforia fetală a femeilor însărcinate, cu răcirea sângelui și a fătului. Este adesea folosit împreună cu Atractylodes, Zhuru etc. pentru a juca un rol în conservarea fătului.

Indicarea hipertermiei

Scutellaria este responsabilă de boala caldă, iar caracteristicile speciale ale bolii calde sunt debutul acut, schimbarea rapidă și multe sindroame. Luând icter poate atenua starea.

Huangqin-YuanTai.jpghuangqinshaanxi

Anchetă