Radix Scutellariae Extract

Radix Scutellariae Extract

Extract de fabrică Radix Scutellariae Baicalin Prezentare generală: Unități de preț: Kilogram (kg.) Marcă: Yaowang Condiții de plată: T / T, L / C Companie: Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Preț de referință (FOB): Origine : Shaanxi, China Descriere: Scutellaria baicalensis a fost printre ...

Detalii produs

Scutellaria baicalensis a fost printre cele șapte ingrediente dintr-un produs pe bază de plante pe bază de plante, cunoscut sub numele de PC-SPES, care a fost utilizat pentru a trata cancerul de prostată. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a inițiat o rechemare la nivel național a tuturor PC-SPES-urilor în 2002, deoarece s-a constatat că capsulele conțin cantități diferite de medicamente pe bază de rețetă.

Alte formule combinate care conțin Scutellaria baicalensis sunt utilizate în medicina asiatică pentru a îmbunătăți funcția creierului afectată și pentru a trata durerile de cap.

Baicalin din extract de rădăcină Scutellaria compuși izolați numiți flavonoizi. Are activitate biologică semnificativă, are efect antibacterian, diuretic, antiinflamator, anti-metamorfoză și antispasmodic și are un puternic răspuns anti-cancer la performanțele fiziologice. A jucat un rol important în medicina clinică. Absorbția UV a baicalinei poate îndepărta radicalii liberi de oxigen, dar și inhibă formarea melaninei, de aceea ambele utilizate în medicină, de asemenea, pot fi utilizate în cosmetice, este un bun materii prime cosmetice funcționale.

Funcţie:

1. efect antiinflamator, anti-alergic;
2. activitate antibacteriană;
3. buck, diuretic;
4. Baogan, Lidan, anti-oxidare;
5. efect antipiretic;
6. sedare;
7. efect hipolipidemic;
8. agregarea antiplachetară;
9. relaxarea vaselor de sânge


Anchetă