Huangqin

Huangqin

HuangQin este o plantă. Rădăcina este folosită pentru a face medicamente. Pe cale orală, HuangQin este utilizat pentru a trata infecțiile respiratorii, febra fânului și febra. Este, de asemenea, utilizat pentru infecții gastro-intestinale (GI).

Detalii produs

HuangQin este o plantă. Rădăcina este folosită pentru a face medicamente. Înlocuirea comună pentru HuangQin în medicina chineză include plante conexe ale căror nume științifice sunt Scutellaria viscidula, Scutellaria amonea.
Pe cale orală, HuangQin este utilizat pentru a trata infecțiile respiratorii, febra fânului și febra. De asemenea, este utilizat pentru infecții gastro-intestinale (GI), precum și pentru probleme hepatice, inclusiv hepatita virală și icter. Unele persoane folosesc craniu Baikal pentru HIV / SIDA, infecții renale, inflamații pelvine și răni sau umflături. De asemenea, este utilizat pentru scarlatină, dureri de cap, iritabilitate, ochi roșii, față înroșită, convulsii, epilepsie, afecțiuni psihiatrice și tensiune nervoasă (anxietate). De asemenea, este utilizat în combinație cu alte plante medicinale pentru tratarea tulburării de deficit de atenție-hiperactivitate (ADHD), cancer de prostată, artrită și hemoroizi. Vă rugăm să ne contactați, vor fi furnizate mai multe informații.

Scutellariae Radix.jpgScutellariae Radix1.jpgHuangQIN.jpg

Anchetă