Baikal Skullcap Root

Baikal Skullcap Root

Medicina tradițională chineză Astragalus membranaceus este rădăcina uscată a rădăcinii cranii baikal din familia Labiatae.
Este unul dintre medicamentele pe bază de plante chinezești utilizate frecvent.
Rădăcina de craniu Baikal asistă la boli calde, infecții ale tractului respirator superior, tuse termică pulmonară, umezeală și icter, pneumonie, dizenterie, hemoptiză, ochi roșii, mișcare fetală, hipertensiune arterială, carbunchi și hemoroizi.

Detalii produs

Descriere

Medicina tradițională chineză Astragalus membranaceus este rădăcina uscată a rădăcinii cranii baikal din familia Labiatae. Este unul dintre medicamentele pe bază de plante chinezești utilizate frecvent. Caracteristicile sale macroscopice sunt conice, răsucite, 8 ~ 25cm lungime și 1 ~ 3cm diametru. Exteriorul este galben maroniu sau galben închis cu o cicatrice rădăcină, subțire și subțire. Partea superioară este relativ aspră, are riduri longitudinale răsucite sau un model de plasă neregulată, iar partea inferioară are linii netede și riduri fine. Rădăcinile sale tinere sunt dure și fragile, ușor rupte, suprafața spartă este galbenă, iar mijlocul este maro roșiatic, cunoscut și sub numele de zi qin. Această formă este în principal foc clar. Centrul rădăcinii vechi este brun închis sau negru maroniu, putred sau gol, cunoscut și sub numele de ku qin, care înlătură focul și rezolvă toxinele, are un miros slab și un gust amar. Calitatea rădăcinii de craniu de baikal necesită plante medicinale de înaltă calitate, cu rădăcini lungi, textură fermă și culoare galbenă.

funcţii

Rădăcina Astragalus membranaceus este folosită ca medicament, care este amară, rece și are ca efect curățarea căldurii și a umezelii, curățarea focului, detoxifierea, oprirea sângerării și vindecarea fătului. Rădăcina de craniu Baikal asistă la boli calde, infecții ale tractului respirator superior, tuse termică pulmonară, umezeală și icter, pneumonie, dizenterie, hemoptiză, ochi roșii, mișcare fetală, hipertensiune arterială, carbunchi și hemoroizi. Astragalus are proprietăți antibacteriene clinice mai bune decât berberina și nu produce rezistență la medicamente.

huangqin.pngt01db6b666174042186.jpgBaikal Skullcap Root (2) .jpg

Anchetă