Păducel

Păducel

Fructele de cornus cresc în provinciile din China, Anhwei, Henan, Shaanxi din China. Se colectează în perioada de toamnă, când fructele sunt mature. Folosiți carnea fructelor, uscată de căldură sau soare.

Detalii produs

Detalii produs

Această plantă este pulpa fructelor coapte de Cornus officinalis Sieb. etZucc. (familia Cor-naceae), care este produsă în principal în provinciile Zhejiang, Anhui, Henan și Shanxi. După colectare la sfârșitul toamnei, fructele sunt coapte pe foc lent sau scaldate în apă clocotită, apoi se usucă la soare sau se coc la uscat pentru a fi utilizate după îndepărtarea pietrei de fructe.
Surse Localizare: fructele Cornus cresc în provinciile din Zhejiang, Anhwei, Henan, Shaanxi din China. Se colectează în perioada de toamnă, când fructele sunt mature. Folosiți carnea fructelor, uscată de căldură sau soare.

Funcţie:

1) .Antioxidant:
2) .Ajustați funcția hipotalamusului:
3) .Duretic și hipotensiv:
4) .Pentru a promova acțiunea antibacteriană, antifungică și anticancerigentă:
5) .Tonificarea ficatului și rinichilor, controlul emisiilor seminale și reducerea urinării:
6). Controlul menstruației și arestarea sângerării:
7) .Arestarea transpirației și prevenirea colapsului:
8) .Inviorează ficatul și rinichii:
9) .Areste pierderea excesiva de lichid corporal:
10). Întărește rinichii și ficatul

Aplicație:

Boabele de Cornus au un istoric îndelungat de utilizare într-o varietate de tonice medicinale, inclusiv în cele utilizate pentru a trata urinarea excesivă, incontinența, transpirația excesivă, sângerarea menstruală excesivă, scăderea funcției erectile și ejacularea prematură. Cornus este, de asemenea, un ingredient în formule care tratează sunetul urechilor (tinitus), auz deficitar, vedere încețoșată, amețeli, șoc și traume și o gamă largă de alte afecțiuni.

54fbb2fb43166d22c94888b34c2309f79052d2de_副本.jpgadaf2edda3cc7cd9d23311f53301213fb80e91fb_副本.jpg

Anchetă