Fructe comune Macrocarpium

Fructe comune Macrocarpium

Fructele macrocarpium obișnuite pot suplimenta ficatul și rinichii, esența astringenților.
Este potrivit pentru ameliorarea amețelilor și a tinitusului, a durerilor de la nivelul genunchilor, a impotenței și a emisiilor nocturne, a urinării și urinării frecvente, a sângerării uterine, a epuizării cauzate de transpirație excesivă, iritabilitate febrilă și diabet.

Detalii produs

Caracteristicile macroscopice ale fructelor macrocarpium obișnuite sunt fragmente neregulate sau neagre. Exteriorul său este fucsia până la purpuriu-negru, încrețit și strălucitor. Apex are o cicatrice rotundă cu un mugure de flori de lungă durată, o cicatrice cu tulpină la bază și o textură moale. Are un miros slab, cum ar fi acru, astringent, ușor amar. Calitatea comună a fructelor de macrocarpium necesită ierburi de înaltă calitate, cu carne groasă, roșu violet, aciditate puternică.

Fructele macrocarpium obișnuite sunt bogate în nutrienți și ingrediente funcționale. În dinastia Ming, "Compendiul Materia Medica" al lui Li Shizhen este o colecție de experiență de fructe macrocarpium obișnuite de către medicii medicali. Este listat ca solidificator al sângelui, reumplerea ficatului și rinichilor, reglând medicamentul Qi, tonic, vizual și Keeping.

Fructele macrocarpium obișnuite pot suplimenta ficatul și rinichii, esența astringenților. Este potrivit pentru ameliorarea amețelilor și a tinitusului, a durerilor de la nivelul genunchilor, a impotenței și a emisiilor nocturne, a urinării și urinării frecvente, a sângerării uterine, a epuizării cauzate de transpirație excesivă, iritabilitate febrilă și diabet.

Fructe comune Macrocarpium china.jpgFructe comune de Macrocarpium.jpgCommon Macrocarpium Fruit shaanxi.JPG

Anchetă