Pierdere în greutate Băuturi de slăbit

Pierdere în greutate Băuturi de slăbit

Băutura de particule solide din munte aparține băuturii de slăbire pentru pierderea în greutate.
Este fabricat din plante naturale și este potrivit pentru pacienții cu hipertensiune arterială.
Este eficient în stabilizarea tensiunii arteriale.

Detalii produs

Descriere

Pentru persoanele care pierd în greutate, băuturile bogate în carbohidrați, în special băuturile carbogazoase, au fost abandonate de grupul de control al formei. Având în vedere interesul din ce în ce mai mare pentru băuturile cu un conținut ridicat de calorii, producătorii încep să găsească modalități de îmbunătățire.

Băutura de particule solide din munte aparține băuturii de slăbire pentru pierderea în greutate. Este fabricat din plante naturale și este potrivit pentru pacienții cu hipertensiune arterială. Este eficient în stabilizarea tensiunii arteriale.

Băutură de slăbire pentru pierderea în greutate Ingrediente: păducel, casia, crizantema, scorțișoară, astragalus, tripterygium, radix, păducel, gardenia, pueraria, frunze de mămăligă, păr alb alb argint, țelină.

Detalii

Standard de execuție: GB 7101-2015

Mod de utilizare: Luați o pungă mică, rupeți-o și turnați-o într-o cană și amestecați în apă fiartă pentru administrare orală. O pungă la fiecare rând și de 1-3 ori pe zi.

Specificații : 10g / saci, 20 saci / cutii

Perioada de durabilitate: 24 de luni

Metoda de depozitare: evitați lumina, economisiți la loc uscat

Reacții adverse: Nu este disponibil

Taboo: Nu este disponibil

Procesare: respectați specificațiile de producție GMP

Funcţie

Băutura de slăbire pentru pierderea în greutate poate crește motilitatea gastro-intestinală, reduce absorbția de grăsime, colesterolul și îmbunătățește arderea grăsimilor din corp. Prin urmare, pentru cei care doresc să aibă un corp subțire, acest produs este o alegere bună.

Anchetă