Băutură de sănătate slăbită

Băutură de sănătate slăbită

băutură de sănătate pentru slăbire Numele produsului: Băutură de particule solide Shan He Introducere produs: produsul nostru folosind All-Natural Herbal ca materiale semifabricate, utilizate pentru pacienții corpulenti pentru a-și pierde greutatea corporală și pentru a scădea grăsimea corporală. Ingrediente leaf Frunze de lotus, păducel, rădăcină Platycodon, astragalus ...

Detalii produs

Băutură de sănătate slăbită

Nume produs: Băutură de particule solide Shan He

Introducere produs: produsul nostru folosind All-Natural Herbal ca materiale semifabricate, utilizat pentru ca pacienții corpulenti să-și piardă greutatea corporală și să scadă grăsimea corporală.

Ingrediente : Frunză de lotus, păducel, rădăcină Platycodon, rădăcină astragalus, rizoma curcumae longae, Cornus officinalis, gardenie, semințe de ridichi, galangal, semințe de coix, angelica.

Standard de execuție: GB7101--2015

Mod de utilizare: Luați puțină pungă, divizare și puneți Grau într-o cană cu apă fiartă în ea, apoi amestecați-o înainte de a o lua oral. O singură pungă o dată și de 1-3 ori pe zi.

Specificații : 10g / saci, 20 saci / cutii

Perioada de durabilitate: 24 de luni

Metoda de depozitare: Puneți-l într-un loc fără zonă ușoară și uscată

Reacții adverse: Nu este disponibil încă

Taboo: încă nu este disponibil

Procesare: respectați specificațiile de producție GMP

Preț de referință FOB:

Adresa producției: China Shaanxi

Număr de licență: SC11461033100014

Întreprindere de producție încredințată: Shaanxi Taibaishan dezvoltarea plantelor naturale Co., Ltd.


De ce nu folosiți dieta pentru a pierde wight

Motivul pentru care majoritatea dietelor tind să nu funcționeze foarte mult timp este faptul că nu sunt sustenabile. O persoană câștigă în greutate, deoarece consumă mai multe calorii pe zi decât este necesar. Dieta creează un deficit temporar. Când dieta se încheie, persoana revine la alimentația normală și greutatea revine.

Să ne uităm la un exemplu. Spune că cântărești 150 de kilograme. Asta înseamnă că arzi 1.800 de calorii pe zi în stare de repaus. Să ne imaginăm, de asemenea, că în cursul unei zile ardeți încă 2.000 de calorii trăindu-vă viața - mergând pe trepte în sus și în jos, ducând alimentele și așa mai departe. Nevoile dvs. de calorii sunt, în medie, de 2.000 de calorii pe zi. Acum să ne imaginăm în continuare că, în medie, consumi 2.050 de calorii pe zi. Zilnic, organismul tău preia și, prin urmare, păstrează 50 de calorii mai mult decât are nevoie. Deci, la fiecare 70 de zile (3.500 de calorii în lire / 50 de calorii în fiecare zi = 70 de zile) câștigați 1 kilogram (0,45 kg). Dacă această tendință de „50 de calorii în plus” pe zi continuă, atunci pe parcursul unui an ai câștiga 5 kilograme. Apropo, acesta este modelul pentru o mare parte din populația SUA. Dacă consumi excesiv doar câteva calorii pe zi, în timp vei câștiga în greutate. Rețineți că doar un cookie tip Oreo conține 50 de calorii, astfel încât consumul excesiv este incredibil de ușor.

Acum, mergeți la o dietă - uimitorul „Obțineți dieta minunată”. În această dietă, nu consumi altceva decât 2 căni de orez brun și o conserve de cârnați din Viena, împreună cu toate ceapa pe care ai grijă să o consumi, în fiecare zi. Începi această dietă și consumi doar 1.000 de calorii pe zi. De asemenea, începi să faci jogging cu 2 mile pe zi. Asta înseamnă că, într-o zi obișnuită, consumi cu 1.200 de calorii mai puțin decât ai nevoie. Pe parcursul a trei zile (3.500 de calorii în lire / 1.200 calorii în fiecare zi = aproximativ 3 zile), veți pierde 1 kilogramă în greutate. Continuați această dietă timp de două luni și pierdeți 20 de kilograme.

În ziua în care plecați din această dietă, ce se va întâmpla? În primul rând, probabil că veți mânca mult mai mult decât în mod normal, deoarece nu mâncați nimic altceva decât orez și cârnați de la Viena timp de două luni! Apoi vă veți stabili cu „modelul dvs. normal de mâncare” pe care l-ați avut înainte de dietă. Și până la urmă toată greutatea revine.

Acesta este motivul pentru care dietele nu funcționează pentru majoritatea oamenilor. Nu pierdeți în greutate, dar apoi plecați din dietă și o câștigați înapoi. În schimb, este nevoie de o dietă durabilă - un plan de consum și exerciții fizice - care vă permite să trăiți o viață normală și să mâncați alimente normale într-un mod normal.

Anchetă