Slim Powder Drink

Slim Powder Drink

băutură subțire de pulbere Numele produsului: Băutură de particule solide Shan He Introducerea produsului: Băutura de particule solide Shan He utilizează ca materie primă plante naturale naturale, folosite pentru a obține pacienții noștri să piardă în greutate și să scadă lipidele. Ingrediente leaf Frunze de lotus, păducel, rădăcină Platycodon, astragalus ...

Detalii produs

Slim Powder Drink

Nume produs: Băutură de particule solide Shan He

Introducere produs: Băuturile de particule solide Shan He folosesc ca materie primă toate produsele naturale pe bază de plante, obișnuite să obeze pacienții noștri să slăbească și să scadă lipidele.

Ingrediente : Frunză de lotus, păducel, rădăcină Platycodon, rădăcină astragalus, rizoma curcumae longae, Cornus officinalis, gardenie, semințe de ridichi, galangal, semințe de coix, angelica.

Standard de execuție: GB 7101-2015

Mod de utilizare: Luați o pungă mică, vă rugăm să o rupeți și apoi turnați într-o cană cu amestecat în apă fiartă pentru administrare orală. O singură pungă la fiecare rând și au-o de 1-3 ori pe zi.

Specificații : 10g / saci, 20 saci / cutii.

Perioada de durabilitate: 24 luni / 2 ani.

Metoda de depozitare: vă rugăm să evitați lumina și să o salvați la loc uscat.

Reacții adverse: Nu este disponibil încă.

Taboo: încă nu este disponibil.

Prelucrare: specificații de producție GMP.

Adresa producției: Shaanxi, China.

Număr de licență: SC11461033100014.

Întreprindere de producție încredințată: Uzina naturală a muntelui Shaanxi Taibai. Development Co., Ltd.

Unde va pierde greutatea? Câtă greutate va pierde?

Băuturile de particule solide Shan He îmbunătățește dieta pacienților cu plantă tradițională chineză pentru a trata grăsimea întregului corp

Dacă este doar obezitatea. În general, rezultatele inițiale vor fi văzute la un curs (1 ~ 3 luni), timpul va fi diferit în funcție de fizicul și diferențele de absorbție ale individului.

Anchetă