Semințe de piersici și băutură solidă Poria

Semințe de piersici și băutură solidă Poria

Poate regla microcirculația și îmbunătățește imunitatea. În combinație cu tencuiala menstruației externe, efectul curativ este evident.
Vorbeste acum

Detalii produs

Semințe de piersici și băutură solidă Poria este fabricată din plante medicinale și comestibile. Ingredientele sale principale sunt

Semințe de piersici, Poria, Anglica etc. Poate regla microcirculația și îmbunătățește imunitatea. În combinație cu tencuiala menstruației externe, efectul curativ este evident.

Semințele de piersici provin din fructul piersicului (prunus persica), despre care se crede că au provenit din China, dar se găsesc acum în toate regiunile temperate ale lumii. Semințele de piersic sunt considerate a avea proprietăți amare, dulci și neutre și sunt asociate canalelor Heart, Intestin, Ficat și Plămân. În principiile medicinei tradiționale chineze, revigorează sângele, îndepărtează staza și umezește intestinele. Groapa de pește este utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni legate de sânge, cum ar fi amenoreea și dismenoreea.

perioada menstruației.jpgperioada de timp -menstruation.jpg

Poria este utilizat pe scară largă în Asia și aproximativ 10% din preparatele medicinale din Farmacopeea din 2000 din Republica Populară Chineză conțin poria (fu-ling). Studiile la animale sugerează utilizări potențiale ca imunomodulator și agent antiinflamator, precum și în gestionarea cancerului și diabetului.Fu Ling este dulce, bland și neutru și intră în inimile, splina, stomacul, plămânul și rinichii. Este capabil să scurgă umezeala prin promovarea urinării și tonifică splina. De asemenea, poate liniști mintea cu blândețe.

cancer de sân.jpgmenstruație perioada de timp ipsos.jpg


Anchetă