Medicamente non-laxative pentru pierderea în greutate

Medicamente non-laxative pentru pierderea în greutate

Medicamente non-laxative pentru pierderea în greutate, care este fabricat din plante naturale și este potrivit pentru persoanele dornice să slăbească și să reducă grăsimea.
Spre deosebire de alte metode de pierdere în greutate care provoacă slăbire, nu are efecte secundare asupra organismului nostru, ajută la reglarea sistemului nostru corpului și echilibrează funcțiile corpului nostru.

Detalii produs

Descriere

Băutura de praf de râu de munte este un medicament pentru pierderea în greutate non-laxativ, care se referă la un lichid care are efectul de slăbire și slăbire după prelucrare. Poate satisface nevoile normale ale funcției corpului uman și poate fi consumată direct. Este un fel de băutură, dar diferența este că poate juca un rol de slăbire după ce a luat-o. În general, este consumat direct fără mestecat (sau mestecat) și face parte din aliment.

Ingrediente non-laxative pentru pierderea în greutate medicamente: frunză de lotus, păducel, platycodon grandiflorum, scutellaria, turmeric, wolfberry, medlar, semințe de ridichi, galangal, semințe de coix, angelica.

Detalii

Standard de execuție: GB 7101-2015

Mod de utilizare: Luați o pungă mică, sfâșiați-o și turnați-o într-o cană cu apă caldă pentru administrare orală. Luați câte o pungă de fiecare dată și de 1-3 ori pe zi.

Specificații: 10g / sac, 20 saci / cutie

Perioada valabilă: 24 de luni

Metoda de depozitare: evitați lumina, economisiți la loc uscat

Reacții adverse: niciuna

Procesare: respectați specificațiile de producție GMP

Caracteristică

Medicamente non-laxative pentru pierderea în greutate, care este fabricat din plante naturale și este potrivit pentru persoanele dornice să slăbească și să reducă grăsimea. Spre deosebire de alte metode de pierdere în greutate care provoacă slăbire, nu are efecte secundare asupra organismului nostru, ajută la reglarea sistemului nostru corpului și echilibrează funcțiile corpului nostru.

Anchetă