Băutură de praf de hiperglicemie

Băutură de praf de hiperglicemie

Băutura cu pulbere de hiperglicemie este un supliment extrem de eficient pentru tratamentul hiperglicemiei.
Luând acest tip de băutură poate scădea treptat nivelul glicemiei ridicat într-o perioadă scurtă de timp și reduce treptat dependența de medicament și poate juca un efect terapeutic eficient.

Detalii produs

Descriere

Băutura cu pulbere de hiperglicemie este fabricată din materiale naturiste din plante și este potrivită pentru pacienții diabetici pentru a restabili nivelul de zahăr din sânge.

Băutura cu pulbere de hiperglicemie este un supliment extrem de eficient pentru tratamentul hiperglicemiei. Luând acest tip de băutură poate scădea treptat nivelul glicemiei ridicat într-o perioadă scurtă de timp și reduce treptat dependența de medicament și poate juca un efect terapeutic eficient.

Detalii

Ingrediente: Fructus Corni, sealwort, viță de matrimon, astragalus, angelica, yam, semințe de coix, odoratum Polygonatum, crin, rădăcină de stuf, frunză de mămăligă, prune de rouă argintă cu păr alb.

Mod de utilizare: Luați o pungă mică, rupeți-o și turnați-o într-o cană și amestecați-o în apă fiartă pentru administrare orală. O pungă la un moment dat și de 1-3 ori pe zi.

Specificații: 10g / sac, 20 saci / cutie

Perioada de valabilitate: 24 luni

Metoda de depozitare: evitați lumina, economisiți la loc uscat

Procesare: respectați specificațiile de producție GMP

Funcţie

Băutura cu pulbere de hiperglicemie este o băutură care reduce și previne hiperglicemia și se referă în special la băuturile hipoglicemice care conțin ingrediente funcționale naturale, cum ar fi ciupercile comestibile. Băutul în același timp cu alimentația poate reduce sau inhiba hiperglicemia și poate preveni hiperglicemia la persoanele sănătoase. Introduce conceptul de prevenire și scădere a zahărului din sânge în terapia dietetică pentru a reduce rezistența la medicamente, rezistența la medicamente, efectele secundare, leziunile hepatice și renale cauzate de medicația pe termen lung.

Anchetă