Extrage pulbere pentru menstruație neregulată

Extrage pulbere pentru menstruație neregulată

Băutura solidă de băutură aparține extractului praf pentru menstruație neregulată și are multe funcții.
Este utilizat în principal pentru a trata infertilitatea feminină cauzată de deficiența de qi și de rinichi.

Detalii produs

Menstruația neregulată, cunoscută și sub denumirea de afecțiuni menstruale, este o boală comună ginecologică comună, manifestată ca ciclu menstrual anormal sau sângerare, sau dureri abdominale și simptome sistemice înainte și în timpul menstruației, cauza poate fi leziuni organice sau funcție anormală. Pudra extrasă pentru menstruația neregulată poate atenua și îmbunătăți în mod eficient această situație, precum și un corp confortabil și sănătos.

Extract pulbere pentru menstruație neregulată Ingrediente: galangal, scorțișoară, chimen, lucernă, amomum, semințe de coixă, yam, frunze de lotus, astragalus, perilla, bergamot, bujor alb, sâmbure de piersic, angelica, păducel, rouă de argint pentru păr alb.

Utilizare recomandată: luați o pungă de fiecare dată cu apă caldă, de una până la trei ori pe zi, în funcție de condiție.

Perioada de valabilitate: doi ani

Metoda de depozitare: sigilată și plasată într-un loc uscat și rece.

funcţii

Băutura solidă de băutură aparține extractului praf pentru menstruație neregulată și are multe funcții. Este utilizat în principal pentru a trata infertilitatea feminină cauzată de deficiența de qi și de rinichi. În medicina tradițională chineză, deficiența de qi și rinichi poate duce la o cantitate neregulată, mică de ovulație, iar reducerea ovulației va reduce oportunitățile de fertilitate.

Băutura cu granule Taoguxiang echilibrează aceste sisteme, reglează menstruația, promovează ovulația și crește fertilitatea. De asemenea, poate avea o funcție eficientă pentru a sprijini tratamentul dismenoreei.

Anchetă