Bea praf pentru a sprijini tensiunea arterială ridicată

Bea praf pentru a sprijini tensiunea arterială ridicată

Băuturile de granule Shan Ju Hua pentru hipertensiune arterială aparțin băuturii pulbere pentru a sprijini tensiunea arterială ridicată.
Se bazează pe băuturi tradiționale populare pentru sănătate, luând plante naturale, flori și plante, potrivite și produse științific.
Este potrivit pentru pacienții cu hipertensiune arterială și are un efect excelent asupra stabilizării tensiunii arteriale.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descriere

Băuturile de granule Shan Ju Hua pentru hipertensiune arterială aparțin băuturii pulbere pentru a sprijini tensiunea arterială ridicată. Se bazează pe băuturi tradiționale populare pentru sănătate, luând plante naturale, flori și plante, potrivite și produse științific. Este potrivit pentru pacienții cu hipertensiune arterială și are un efect excelent asupra stabilizării tensiunii arteriale.

Ingrediente: păducel, Cassia, crizantemă, scorțișoară, Astragalus, Tripterygium, Loquat, păducel, scorpion, pueraria, frunze de mămăligă, păr alb alb argintiu, țelină.

Hipertensiunea arterială este o categorie de „amețeli”, cea mai mare parte datorată stresului mental, gândirii excesive, a șapte emoții și a cinci ambiții și a focului excesiv; sau suprasolicitat, dependent de grăsimi, băuturi excesive etc., determinând pierderea echilibrului yin și yang, meridianele de qi și sânge alergând anormal. Pe lângă aderarea la medicamente, pacienții hipertensivi beau adesea ceai de plante chinezesc, de asemenea, pot juca un tratament auxiliar foarte bun.

Funcţie

Băuturile de granule Shan Ju Hua pentru hipertensiune arterială se bazează pe băuturi tradiționale de sănătate populare, obținute din plante, flori și plante naturale, potrivite și produse științific.

Ingredientele medicinale și substanțele nutritive conținute în ceaiul antihipertensiv au un efect bun asupra tratării și prevenirii hipertensiunii arteriale și a arteriosclerozei. În plus, permite oamenilor să îmbunătățească funcția imunitară a organismului pe baza de băut, reducând astfel incidența diferitelor boli. Este băutura ideală pentru ceai sănătos.

Anchetă