Thamnolia Vermicularis

Thamnolia Vermicularis

Este o băutură rară pentru sănătate. Luați puțin să beți cu apă clocotită sau adăugați la ceai pentru a se înmuia, există căldură și lichid, poate reîmprospăta creierul, reduce tensiunea arterială, lipidele din sânge și alte efecte.

Detalii produs

Thamnolia vermicularis este o plantă de ceai din familia lichenilor. Lichenele sunt albe sau de culoare albă, tubulare, ramificate simple sau rare, apex ușor curbate, asemănătoare cu lăcuste, având forma unor muguri de iarbă goale, lungi de 30 până la 70 mm și grosimi de 1 până la 3 mm. Este foarte ușor în greutate și seamănă cu o petală. de crizantemă albă. Este numit după zăpadă ca alb.

Întregul corp este alungit tubular, unic sau 2 - 3 ramuri, de culoare albă, lungime de 3 până la 7 cm, diametru de 1 până la 2 mm, plat într-o grosime, cu un semn rupt la bază, conic la vârf, aspect delicat , Gropi ușor încrețite. Secțiune tubulară. Ușor moale. Fără gaz, gust ca ceaiul. Sunt preferați cei căprui, albi și amari. Thamnolia vermicularis este pură și răcoritoare, iar gustul său este ușor amar și dulce. Este o băutură rară pentru sănătate. Luați puțin să beți cu apă clocotită sau adăugați la ceai pentru a se înmuia, există căldură și lichid, poate reîmprospăta creierul, reduce tensiunea arterială, lipidele din sânge și alte efecte.

Anchetă