Relaxați ceaiul

Relaxați ceaiul

Ceaiul Relax se referă la ceaiul rege al drogurilor, care este sălbatic în zona pajiștilor alpine, la aproximativ 3.000 de metri deasupra nivelului mării, în muntele Taibai din Muntele Qinling.
Caracteristicile sălbatice și organice ale Yaowangcha și efectul său bun de condiționare a sănătății determină valoarea sa excelentă asupra sănătății.

Detalii produs

Ceaiul Relax se referă la ceaiul rege al drogurilor, care este sălbatic în zona pajiștilor alpine, la aproximativ 3.000 de metri deasupra nivelului mării, în muntele Taibai din Muntele Qinling. Din cauza marelui om de știință medical al dinastiilor Sui și Tang din China, „strămoșul chinez”, „Regele medicinei”, Sun Sizhen a fost numit după descoperirea și băutura pe viață în timpul reparației submarinului Taibai din Qinling.

Yaowangcha este un nume de marcă pentru ceaiul sălbatic alpin. Caracteristicile sălbatice și organice ale Yaowangcha și efectul său bun de condiționare a sănătății determină valoarea sa excelentă asupra sănătății.

Principalele componente ale ceaiului relax sunt în principal flavonoide, triterpenoizi, acizi fenolici, acizi organici, aminoacizi și oligoelemente bogate. Flavonoidele sunt o sursă naturală de antioxidanți. Acest antioxidant este mai activ decât antioxidanții artificiali. Are funcții antiinflamatorii, anti-oxidante, anti-virale, anti-tumorale și poate îmbunătăți imunitatea organismului și poate regla endocrina. Rezolvă multe boli metabolice cronice.

relaxați ceaiul.jpgceai de slăbire.jpg201804121552036854177.jpg

Anchetă