Relaxați ceaiul

Ceaiul de Yaowang Relax Ceaiul Yaowang Ceaiul este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Ceaiul de Yaowang este bogat în diverse substanțe nutritive. Conținutul total de flavonoizi este mai mare de 20% (miligrame pe gram), care este cel mai mare flavonoid ...

Detalii produs

Relaxează ceaiul: ceaiul Yaowang este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Development Development Co., Ltd. Ceaiul de Yaowang este bogat în nutrienți variați. Conținutul total de flavonoide este de până la 20% (miligrame pe gram), ceea ce este cel mai mare conținut de flavonoide din plantele alimentare de până acum. Se numește „regele flavonei”. este bogat și în multe oligoelemente de care au nevoie oamenii.

Consumul de ceai Yaowang va avea un efect foarte bun asupra insomniei, a constipației și a problemelor de indigestie și acest efect poate fi observat după consumul de ceai Yaowang timp de 1-3 zile.

timg.jpgceai de plante


Nu există cofeină și alte componente în ceaiul Yaowang care provoacă excitație nervoasă. Flavonoizii, catechinele, acizii ursolici și alte componente organice au ca efect îmbunătățirea endocrinei, reglarea funcției nervoase și ajutarea somnului, etc. În special, efectul promovării somnului profund este foarte important. Drept urmare, majoritatea persoanelor care au experimentat consumul de ceai Yaowang ne oferă feedback că calitatea lor de somn a fost îmbunătățită foarte repede.

Spre deosebire de alte ceai normal, care îi va face pe oameni să se trezească noaptea, ceaiul Yaowang are o funcție foarte bună pentru a netezi nervosul nostru, pentru a te liniști și relaxa. Mii de feedback de la clienții noștri arată că ceaiul de Yaowang le poate oferi un somn bun, chiar profund, pe timp de noapte, pe care îl tânjesc de ani de zile. Este o substituție bună pentru medicamentul pentru somn și nu are efecte secundare ca acele substanțe chimice.

Cu simțul lor intens al vederii în întuneric, bufnițele oferă ghidul perfect către o stare relaxată. Gândurile calmante se deschid în ascunse cyed ca o cale spre această pace sau ca un ajutor blând pentru somn.

Încercați să mențineți următoarele practici de somn în mod consecvent:

 • Lipiți aceeași oră de culcare și treziți-vă timpul, chiar și în weekend.

  Acest lucru ajută la reglarea ceasului corpului tău și te-ar putea ajuta să adormi și să rămâi adormit noaptea. Acest lucru poate fi greu dacă sunteți obosit și doriți să dormiți în weekend, dar pentru multe persoane ajută să setați alarma și să vă treziți în același timp în fiecare zi.

 • Evitați golurile, în special după-amiaza.

  Un somn de putere vă poate ajuta să treceți peste zi, dar dacă descoperiți că nu puteți adormi la culcare, eliminarea chiar și a unor catnap-uri scurte vă poate ajuta.

 • Exercițiu fizic, dar nu aproape de culcare.

  Exercitiile fizice te pot ajuta sa iti reglezi corpul si sa te faca sa dormi mai bine, dar munca prea aproape de culcare te poate activa si te va face mai greu sa te asezi in somn.

 • Evaluează-ți camera.

  Asigurați-vă că aveți un spațiu de somn curat, confortabil, liniștit și întunecat. Utilizați o mașină de sunet sau un ventilator pentru a bloca zgomotul din interiorul sau în afara casei și instalați jaluzele de întunecare pentru faruri și lumina de dimineață.

 • Evitați alcoolul, țigările și mesele grele seara.

  Alcoolul și țigările pot perturba somnul, iar consumul de mese mari sau picante poate provoca disconfort care poate îngreuna somnul.

 • Vânt jos.

  Corpul tău are nevoie de timp pentru a trece în modul de somn, așa că petreceți ultima oră înainte de culcare făcând o activitate calmantă, cum ar fi cititul. Pentru unii oameni, utilizarea unui dispozitiv electronic cum ar fi un laptop poate îngreuna adormirea, deoarece tipul particular de lumină care emană de pe ecranele acestor dispozitive este activat către creier. Dacă aveți probleme cu somnul, evitați aparatele electronice înainte de culcare sau dacă vă treziți în miez de noapte.

Anchetă