Ceai medical

Ceai medical

Ceaiul Yaowang care crește într-o regiune cuprinsă între 2500-3500 deasupra nivelului mării în muntele Taibai, principalul vârf al lanțurilor Qinling este o plantă care nu poate fi mâncată doar dar folosită și ca medicament. Conține aminoacizi și diferite oligoelemente. Valoarea sa medicală este extrem de mare.

Detalii produs

Ceai medical: în orientul antic, multe dintre ingredientele utilizate pentru fabricarea medicamentului provin din plante. După prelucrare, rădăcinile, tulpinile, frunzele, florile sau fructele diferitelor plante pot elibera proprietăți medicale. O astfel de plantă este ceaiul Yaowang .

1.Este o plantă care nu poate fi mâncată doar dar folosită și ca medicament.

2. Ceaiul Yaowang crește într-o regiune de 2500-3500 deasupra nivelului mării în Muntele Taibai, principalul vârf al lanțurilor Qinling.

Ceaiul 3.Yaowang are cea mai mare cantitate de flavone înregistrată în orice tip de plante din lume. Conține aminoacizi și diferite oligoelemente. Valoarea sa medicală este extrem de ridicată. Este un ceai, este și un medicament.

4. Are propria sa aromă unică, la fel de plăcută să bea ca și alte ceaiuri, cum ar fi ceaiul verde, ceaiul roșu sau oricare este ceașca ta.

Vă rugăm să ne contactați .

ceai de viață lungă.jpgceai medical (2) .jpgceai medical (1) .jpgyangwangcha.jpg

Anchetă