Ceai de longevitate

Ceaiul de Yaowang este ales din zona de sus a muntelui Taibai la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și fără adăugare, potrivit pentru toate grupele de vârstă, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

Detalii produs

Ceaiul Longevity: Ceaiul Yaowang este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și în plus -free, potrivit pentru toate categoriile de vârstă să bea în toate anotimpurile, inclusiv femeile gravide și copiii.

201804121558169603395.jpg

Sănătatea și longevitatea sunt nevoile universale ale omenirii. De la împărații antici, nobilii prinților până la oamenii obișnuiți actuali. Toți aceștia își doresc longevitatea.

De la ceaiul antic de sănătate, sub denumirea de „ceai Jing”, a spus: ceaiul este cel mai devreme nume pentru toate plantele de ceai. Se spune că a fost descoperit de Shennong Yandi.

Ceaiul a fost folosit inițial pentru prevenirea și vindecarea bolilor. Ceaiul Yaowang este un fel de plantă naturală fabricată de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai, la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural , sălbatic și fără adăugare. Este cel mai bun cadou din natură.

Ce fel de mulțime de ceai Yaowang este potrivit pentru băut?

Grupuri de oameni

Probleme Ceaiul de Yaowang poate rezolva

Bătrânii

hipertensiune arterială, insomnie, apetit slab, imunitate slabă

Bărbați de vârstă mijlocie

insomnie, hipertensiune arterială, zahăr sau / și lipide, ficat alcoolic și / sau gras

Femeile de vârstă mijlocie

menstruație neregulată, constipație, insomnie, oboseală

copii

Anorexie, dezechilibru nutrițional, obezitate, marasm

Oameni sub-sănătate

Oboseală, uitare, amețeli, prematur senil

Notă: ceaiul de Yaowang este ales din zona de sus a muntelui Taibai la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și fără adăugare, potrivit pentru toate grupele de vârstă, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

Anchetă