Ceai de detoxifiere

Ceai de detoxifiere

Este ales din zona superioară a muntelui Taibai, de la 2500 la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și fără adăugare, potrivit pentru toate grupele de vârstă să bea în toate anotimpurile, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

Detalii produs

Ceai Detox: ceaiul Yaowang este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai, la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și în plus -free, potrivit pentru toate categoriile de vârstă să bea în toate anotimpurile, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

După testarea de la „Centrul de Supraveghere, Inspecție și Testare a Calității Alimentelor din Ministerul Agriculturii”. Ceaiul de Yauowang este bogat în diverse substanțe nutritive. Conținutul total de flavonoide este de până la 20% (miligrame pe gram), care este cel mai mare conținut de flavonoide. în plantele alimentare de până acum. Se numește „regele flavonei” .it este bogat și în multe oligoelemente de care au nevoie oamenii.

1. Anti-alergie, tratamentul infecțiilor respiratorii, tratamentul diabetului.

2. Tratamentul bolilor cardiovasculare, cum ar fi tratarea aterosclerozei, aracnoiditei, traumatismelor cerebrale, hipertensiunii intracraniene intrapartum.

3. Compușii fenolici izolați, cum ar fi acidul ursolic, au efecte antiinflamatorii și protecția ficatului.

Metoda de băut a ceaiului Yaowang :

Apa folosită pentru prepararea ceaiului este cea mai bună pentru a utiliza apă de suprafață care conține minerale, apă de la robinet de înaltă calitate sau apă minerală care conține componente minerale rezonabile. Nu este recomandat să preparați cu apă purificată sau distilată.

Temperatura apei utilizate la prepararea ceaiului este ridicată. Este mai bine să folosiți doar apă fiartă (temperatura apei a distribuitorului de apă nu este suficientă).

Anchetă