Ceai antivirus

Ceaiul Yaowang este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona superioară a muntelui Taibai, la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și fără adaos, potrivit pentru toate grupele de vârstă să bea în toate ...

Detalii produs

Ceaiul Antivirus : Yaowang Ceaiul este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai, de la 2500 la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și adițional -free, potrivit pentru toate categoriile de vârstă să bea în toate anotimpurile, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

Pentru a obține cele mai bune beneficii de ceai, unele studii sugerează a bea trei căni în fiecare zi pentru a reduce riscul bolilor de inimă.

Alege să bei ceai ori de câte ori poți, mai ales ca substitut pentru băuturile răcoritoare. Pe termen lung, consumul de ceai ajută la reducerea antioxidanților pe care îi obțineți în timpul unei zile.

Frunzele de Camellia sinensis (frunze de ceai adevărat) sunt bogate în antioxidanți.

Flavonoidele sunt compuse dintr-o varietate de compuși care promovează sănătatea și pot avea efecte antioxidante, antimicrobiene și, eventual, anticarcinogene și cardioprotectoare. Cele mai importante surse alimentare pentru flavonoide includ fructe, legume, ceai, soia etc. Consumul per-capita de flavonoizi este de aproximativ 132 mg pe zi în Statele Unite, și 182 mg în Regatul Unit. Cercetătorii de la Serviciul de Cercetări Agricole notează că, pe bază de porție, ceaiul este una dintre cele mai bogate surse de flavonoizi din dieta americană.

Ceaiul de Yaowang este bogat în flavonoide, care reprezintă 30% din greutatea uscată a frunzelor de ceai proaspăt Flavan-3-ols cuprinde o importantă subclasă de flavonoide de ceai și sunt sursa catechinelor. Catechinele sunt binecunoscuți antioxidanți puternici.

Anchetă