Ceai anti îmbătrânire

Ceaiul anti-îmbătrânire Yaowang Ceaiul este un fel de ceai natural pentru sănătatea plantelor, produs de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și adițional -free, potrivit pentru toate grupele de vârstă pentru ...

Detalii produs

Ceaiul anti îmbătrânire : Ceaiul Yaowang este un fel de ceai natural pentru sănătate vegetal, fabricat de Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd. Este ales din zona de sus a muntelui Taibai la 2500 până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, natural, sălbatic și fără adaos, potrivit pentru toate grupele de vârstă să bea în toate anotimpurile, inclusiv femeile însărcinate și copiii.

Studiile arată că ceaiul Yaowang este o sursă naturală de antioxidanți, care sunt mai eficienți decât antioxidanții artificiali. Unii cercetători subliniază că acest lucru provine din compusul polifenolilor din plante , cum ar fi flavonoidele glicozilate și unii acizi fenolici.

1.Flavonoid

Ceaiul de Yaowang conține mai mult de 20% flavonoid. Cercetările moderne arată că acest tip de flavonoid joacă un rol important în vindecarea bolilor angiocardiopatiei, deficienței hepatice, a sistemului nervos și a estrogenilor, etc. Are, de asemenea, un efect pozitiv pentru anti-tumori, diminuând inflamația, antivirusul, îmbunătățind imunitatea și antioxidantul și amânarea senilității etc. (flavonoidul este elementul nutritiv esențial pentru ființele umane, care însă nu poate fi generat automat de oameni înșiși. Astfel, trebuie să-l obțină din alimente.)

2.Malol

Este un fel de acid fenolic și poate proteja eficient ficatul, rezistând la oxidare și îmbunătățind somnul sănătos.

3. Acid organic

Cinstit ca epurare a sângelui, acidul organic poate implica elementul necesar de care avem nevoie și poate spori imunitatea organismului.

4. Ulei volatil

Uleiul volatil este biologic activ, antiinflamator și analgezic și induce resuscitare. Poate controla ciupercile patogenice botrytis cinerea și acidul linoleic. Derivarea sa poate reduce grăsimile din sânge, locuiește în agregarea plachetară, poate promova metabolismul colesterolului și poate spori imunitatea organismului.

5. Element de tracțiune

Ceaiul de Yaowang conține multe oligoelemente benefice pentru organismul uman, cum ar fi conținut ridicat de Cr, Fe, Zn, Mn, Se, Ni, Mg, Cu.


Anchetă