1. Care sunt avantajele produselor noastre dismenoree?

Mai mult de 90% din dismenoreea feminina este cauzata de insuficienta de stagnare a sangelui si a racelii. Tratamentul medicamentos chinezesc al dismenoreei se incepe, cel mai adesea, cu solutia cauzei, nu numai ca este mai sigur, dar si mai bine decat medicina occidentala. + pe cale orală) este un preparat pur medicament chinezesc.În momentul în care durerea menstruală este dureroasă, "Fu Mei Kang" poate ameliora rapid durerea și poate regla circulația sângelui. întărirea corpului "pentru a rezolva cauza dismenoreei. Cele mai multe femei în practica clinică pot ameliora complet problemele de dismenoree în aproximativ trei luni.

 

2. Care sunt avantajele produselor hiperplaziei mamare?

Hiperplazia mamară a sânului este cauzată de dezechilibrul hormonilor endocrini, ceea ce determină îngroșarea țesutului glandular al sânului sau formarea unei bucăți care provoacă deseori durere sau plinătatea sânului. Acest lucru provoacă mari dureri de lucru și de studiu.

Produsele de hiperplazie a sangelui, folosirea preparatelor medicinale pure chinezești. Se începe de la "ficatul separat Qi, circulația sângelui" Se poate condiționa endocrine (temporare) și umflături și durere (curativă).

Plastul extern folosit este un nou tip de "agent de îmbrăcăminte", care nu este alergic și nu irită. Granulele orale sunt prelucrate de către "plante medicinale și alimentare cu scop dual". Ele sunt sigure, nu au efecte secundare și au o combinație de două funcții. Ei pot elimina rapid și complet femeile. Durerea de hiperplazie a sânului.

 

3. Care sunt avantajele produselor prostate?

Prostatita cronică și hiperplazia prostatică benignă sunt boli comune la bărbați. Datorită particularității structurii fiziologice a prostatei, aceasta este deseori nerecuperabilă în timpul tratamentului clinic. Acest lucru se datorează faptului că există câteva vase de sânge pe glanda prostatică și este dificil pentru ingredientele de droguri să intre și este dificil să se excludă produsele metabolice și patologice. De aceea, este necesar să persistă o perioadă de timp în timpul tratamentului.

Inhibitorii hormonali orali (hiperplazie) sau medicamentele antiinflamatorii (inflamație) sunt adesea utilizați ca metode convenționale de tratament. Dar ele nu sunt doar eficiente, ci și provoacă probleme cum ar fi disfuncția sexuală sau afectarea ficatului și a rinichilor.

Patchul Qianlieshutai este un preparat pur medicament chinezesc, absorbție transdermică, medicamentul nu are efecte de prim pasaj hepatic, un efect profund și nu apar efecte secundare; cu granule interne. Este procesată cu instalația "de uz alimentar cu scop alimentar și alimentar" și promovează circulația sângelui. Consumul pe termen lung al organismului uman fără efecte secundare. Utilizarea orală + externă, cu efect dublu, poate rezolva în mod eficient problema prostatitei cronice și hiperplaziei și siguranța fără efecte secundare.