Gel vaginal

Gelul vaginal este un supliment de sănătate actual pentru preparate topice pentru diverse disconforturi genitale la femei.
Ingredientele cu gel vaginal sunt Cnidium, Sophora flavescens, Siberian Crane, Lutong, Chenxiang, Șofran, Seabuckthorn, Silver (Ag +) 40 ppm.
Medicina tradițională chineză este folosită pentru a elimina căldura și umezeala și pentru a trata eczema. Poate atenua problema mâncărimii și descărcarea vaginală anormală.

Detalii produs

Descriere

Ginecologii au spus: "Când valoarea PH a părții private este de 4 până la 5 slab acid, există o cantitate mare de lactobacil în interior, ceea ce face ca capacitatea de auto-curățare a vaginului și protejează sănătatea vaginală. Odată ce mediul acid slab este distrus, este susceptibil la infecții și inflamații bacteriene. ”

Gelul vaginal este un supliment de sănătate actual pentru preparate topice pentru diverse disconforturi genitale la femei. Ingredientele cu gel vaginal sunt Cnidium, Sophora flavescens, Siberian Crane, Lutong, Chenxiang, Șofran, Seabuckthorn, Silver (Ag +) 40 ppm. Medicina tradițională chineză este folosită pentru a elimina căldura și umezeala și pentru a trata eczema. Poate atenua problema mâncărimii și descărcarea vaginală anormală.

Caracteristici

Strângeți vaginul și remodelați moliciunea peretelui vaginal.

Ungere vaginală pentru a elimina uscăciunea vaginală

Stimulează fluxul de sânge în tot vaginul.

Îmbunătățiți și consolidați aderența vaginului.

Crește în mod natural plăcerea sexuală și îmbunătățește orgasmul.

Detox și frumusețe.

Omoară bacteriile și combate inflamația.

Imagine

gel vaginal.jpg
Anchetă