Spuma de curățare vaginală

Spuma de curățare vaginală

Spumă de curățare vaginală Formularea brevetată „spumă post-extindere” este utilizată pentru a oferi spumă de lungă durată. Ingredientele active ale medicamentului pot fi distribuite pe scară largă în vagin și col uterin pentru a restabili elasticitatea mucoasei și pentru a spori auto-purificarea vaginală și funcția de barieră. Produs...

Detalii produs

Spumă de curățare vaginală

洗液 .jpg

Formularea brevetată „spumă post-extindere” este utilizată pentru a furniza spumă de lungă durată. Ingredientele active ale medicamentului pot fi distribuite pe scară largă în vagin și col uterin pentru a restabili elasticitatea mucoasei și pentru a spori auto-purificarea vaginală și funcția de barieră.


Caracteristici ale produsului: folosind formularea brevetată „spumă post-extindere”, spuma este delicată și de lungă durată. Ingredientele active ale medicamentului pot fi distribuite pe scară largă a membranelor mucoase vaginale și cervicale, restabilirea elasticității mucoasei, îmbunătățirea funcției de auto-purificare vaginală și a funcției de barieră. Utilizarea pe termen lung poate preveni apariția unei varietăți de boli ginecologice și menține starea tinerească a țesutului pudendal crește sensibilitatea. Este un partener de viață indispensabil pentru integrarea yinului și a yinului de curățare.

【Ingrediente principale】 Sophora flavescens, Phellodendron chinense, Radix Paeoniae Alba, Rhizoma Curcumae, borneol, borneol, surfactanți ai plantelor etc.

【Domeniul de aplicare】 Femeile adulte de curățare zilnică, alăptare, îngrijire medicală și așa mai departe.

【Utilizare și dozare】 Agitați bine înainte de utilizare, de 1-3 ori pe zi, 1-2 ml de fiecare dată

[Licență de producție] Certificare pentru consumatori Shaanxi Wei [2010] Nr. 0086

[Standard executiv] Q / XSY027-2007

Anchetă