Ameliorarea durerii menstruației

Ameliorarea durerii menstruației

Fast & Safety-Patch-ul livrează medicamente pe o perioadă de 24 de ore, oprind contracțiile uterului. 100% natural și eficient - Adoptați ingredientele medicale din plante chinezești, de siguranță și eficiente Convenabil și ușor de utilizat - ambalaj simplu deschis, un plasture pe zi pentru a reduce ...

Detalii produs

Tencuiala pentru menstruație are următoarele avantaje:

durere de perioada Dureri de MENTRUARE.jpg Fast & Safety-Patch-ul livrează medicamente pe o perioadă de 24 de ore, oprind contracțiile uterului.

100% natural și eficient - Adoptați ingredientul medical din plante chinezesc, sigur și eficient

Convenabil și ușor de utilizat - Ambalaj simplu deschis, un plasture pe zi pentru reducerea durerii menstruației.

Non-iritant și fără efecte secundare - Materialul de păsări care este un plasture topic polimeric solubil în apă a fost utilizat pentru acest plasture.

Care sunt perioadele dureroase?

Menstruația sau perioada este o sângerare vaginală normală care se întâmplă ca parte a ciclului lunar al femeii. Multe femei au perioade dureroase, numite și dismenoree. Durerea este cel mai adesea crampe menstruale, care sunt dureri palpitante, crampe în abdomenul inferior. De asemenea, puteți avea și alte simptome, cum ar fi dureri de spate, greață, diaree și dureri de cap.

Dismenoreea primară este cel mai frecvent tip de durere de perioadă. Este durerea de perioadă care nu este cauzată de o altă afecțiune. Cauza este de obicei să ai prea multe prostaglandine, care sunt substanțe chimice pe care le produce uterul. Aceste substanțe chimice fac ca mușchii uterului să se strângă și să se relaxeze, iar acest lucru provoacă crampe. Durerea poate începe cu o zi sau două înainte de perioada ta. În mod normal durează câteva zile, deși la unele femei poate dura mai mult.

perioada durerii.jpgperioada irigulară.jpgmenstual crams.jpg


Ce pot face despre durerea de perioadă?

1. Pentru a ajuta la calmarea durerilor din perioada dvs., puteți bea apă cu zahăr brun

2. Folosind un tampon de încălzire sau o sticlă de apă caldă pe abdomenul inferior

3. Obținerea unor exerciții fizice

4.Făcând o baie fierbinte

5. Tehnici de relaxare, inclusiv yoga și meditație

6. Ați putea încerca, de asemenea, să luați medicamente contra tratamentului anti-inflamator, cum ar fi antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS).

7. Poate ajuta, de asemenea, să vă odihniți și să evitați consumul de alcool și tutun.

8. Dar acum cel mai eficient tratament și siguranță este - Un plasture nou, medicamentos, purtat pe abdomen și luați băutura noastră solidă (Peach Seed And Indian Buead Tuckahoe).

Patch-ul extern poate scădea rapid durerea și ingestia de băuturi solide îți poate recupera echilibrul hormonal, apoi revigorează corpul și spiritul. Dacă este necesar, Vă rugăm să ne contactați.


dureri menstruale .jpgperioada dureroasa.jpgperioada durerii MENTRUARE dureroasă.jpg


Anchetă