Patch menstrual

Patch menstrual

Patch menstrual Denumirea produsului: plasture menstrual Introducerea produsului: Acest produs este un produs extern de îngrijire a sănătății pentru femeile cu dismenoree și menstruație neregulată. I ngredients: Puhuang, Clove, Scorțișoară, Angelica, Cyperus rotundus, Curcuma, Wulingzhi, Corydalis, Rose Rose, Far ...

Detalii produs

Introducere produs: Acest produs este un produs extern de îngrijire a sănătății pentru femeile cu dismenoree și menstruație neregulată.

Ingrediente: Puhuang, Clove, Scorțișoară, Angelica, Cyperus rotundus, Curcuma, Wulingzhi, Corydalis, Chineză trandafir, Pulbere ceramică cu infraroșu îndepărtat.

Funcție: Acest produs este un produs de actualitate pentru îngrijirea sănătății, poate ameliora rapid durerea, regla menstruația neregulată a femeilor cauzată de distensia abdominală.

Instrucțiune use utilizare externă. Luați acest produs și rupeți filmul de eliberare, aplicat pe abdomenul inferior Guanyuan.

În cazuri grave, se poate aplica un alt plasture pe site-ul de aplicare din spatele taliei. Fiecare plasture poate fi utilizat timp de 12-24 de ore. Trei cicluri menstruale sunt un ciclu.

Specificații: 0,9g / paste, 2paste / cutie

Perioada de valabilitate: 24 de luni

Metoda de depozitare: sigilată, așezată într-un loc uscat și rece.

Anchetă