Relief crampe menstruale

Relief crampe menstruale

AUV Dysmenorrhoea Patch Acest produs este un produs extern de îngrijire a sănătății pentru femeile cu dismenoree și menstruație neregulată. Ingrediente: Puhuang, Clove, Scorțișoară, Angelica, Cyperus rotundus, Curcuma, Wulingzhi, Corydalis, Chineză trandafir, Pulbere de ceramică cu infraroșu îndepărtat. Eficacitatea sănătății: Aceasta ...

Detalii produs

Acest produs este un produs extern de îngrijire a sănătății pentru femeile cu dismenoree și menstruație neregulată. Este 100% natural, verde, fără efecte secundare și ameliorează rapid durerea și disconfortul perioadei.

Ingrediente: Puhuang, Clove, Scorțișoară, Angelica, Cyperus rotundus, Curcuma, Wulingzhi, Corydalis, Chineză trandafir, Pulbere de ceramică cu infraroșu îndepărtat.

Eficacitatea sănătății: Acest produs este un produs actual pentru îngrijirea sănătății, poate fi cald și rece, Tongren Meridian, menstruația neregulată a femeilor cauzată de distensie abdominală și disconfort au un efect asupra sănătății.

Standard Enterprise: Q / XSY002-2014

Instrucțiune use utilizare externă. Luați acest produs și rupeți filmul de eliberare, aplicat pe abdomenul inferior Guanyuan. Se recomandă un interval de 4-12 ore înainte de următoarea aplicare. În cazuri grave, se poate aplica un alt plasture pe site-ul de aplicare din spatele taliei. Fiecare plasture poate fi utilizat timp de 12-24 de ore. Trei cicluri menstruale sunt un ciclu de aplicare.

Specificație: 0,9 g / pastă , 2paste / cutie

Perioada de valabilitate: 2 ani

Metoda de depozitare: sigilată, așezată într-un loc uscat și rece.

Politică de livrare:

1. Toate articolele vor fi expediate în 1-3 zile lucrătoare de către Airmail după ce plata este clară.

2. De cele mai multe ori veți primi comanda în termen de 10-30 de zile lucrătoare după ce transferăm pachetul către compania de livrare. Nu putem garanta termenul de livrare dacă oficiul poștal are întârzieri neașteptate din cauza condițiilor de vacanță, vreme, vamă sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia sau unele țări europene pot dura până la 50 de zile sau mai mult pentru livrare.


Anchetă