Cum să opriți durerea pentru totdeauna

Tratament extern TCM chinezesc pentru durerile menstruale Nici o stimulare, moale și ușor de utilizat Îmbrăcăminte necontaminată nu poate fi repetată 100% din medicamentele din plante chinezești de origine

Detalii produs

perioada painjpg

Tratamentul extern chinez TCM pentru durerile menstruale

Fără stimulare, moale și ușor de utilizat

Îmbrăcămintea necontaminată poate fi repetată

100% din medicamentele de origine chinezească de origine

Poate promova circulația sângelui și stimulează microcirculația

Fără reacții adverse, proteja ficatul și rinichii.

1,8 g / autocolant Preț 1,2 USD / autocolant (FOB)


1 scope Domeniul aplicabil de autocolante dismenoree:

  • Femei prietene cu dureri menstruale

  • disconfort în talie și genunchi înainte și după menstruație;

  • Pacienții cu mai puțin sânge menstrual și menstruații mai întunecate în timpul menstruației.

2 、 cum funcționează?

Acest produs se bazează pe principiul tratamentului extern al medicinei tradiționale chineze, folosind extracte TCM care sunt folosite pentru ameliorarea durerii, promovarea circulației sângelui, înlăturarea stazei de sânge, încălzirea și risipirea rece, de asemenea, combinate cu materiale infraroșii îndepărtate.

3, avantajată:

  • Efect rapid: materialul cu infraroșu îndepărtat poate îmbunătăți microcircularea și activează celulele.combine cu extract de TCM poate ameliora durerea eficient. Raza de fertilitate poate promova, de asemenea, administrarea transdermică a medicamentului.

  • Ușor de utilizat: Obțineți-l în orice moment, aplicați-l ușor pentru ameliorarea durerii

  • Fără efecte secundare: extract de plantă naturală chinezească 100%. moale și respirabil.

4 、 Compoziția dismenoreei

Coaja de Cassia (Rougui), Clove (Dingxiang), Cattail Pollen (Puhuang), Chinese Angelica (Danggui), Blue Turmeric (Eshu) și Chinese Rose Flower (Yuejihua) și materiale cu infraroșu îndepărtat.


5 、 cum să folosești stickerele pentru dismenoree?

uz extern. Când dismenoree, luați acest produs pentru a rupe filmul de eliberare, lipiți-l pe abdomenul inferior. . Cazurile severe pot fi aplicate pe spate în același timp. Se recomandă să fie de 12-24 ore de fiecare dată. Cele trei cicluri menstruale sunt o singură fază.

imagineimagine微 信 图片 _20190129163910

6 、 Ce este dismenoreea?

Dismenoreea însoțită de ciclul menstrual regulat, cu durere abdominală ca principal simptom. acesta poate fi împărțit în două tipuri: dismenoree primară și dismenoree secundară:

Dismenoreea primară se referă la dismenoree fără leziuni genitale în organele de reproducere; dismenoreea primară este mai frecventă la fete.

Dismenoreea secundară se referă la dismenoree cauzată de boli organice pelvine, cum ar fi endometrioza și adenomioza.

7 、 Populația de dismenoree

Odată cu îmbunătățirea nivelului de viață și a modificărilor stilului de viață, incidența dismenoreei crește de la an la an. Potrivit tostatisticilor, aproximativ 65% din populația de femei de 13-25 de ani suferă de diferite grade de dismenoree. Deși incidența dismenoreei la femei după naștere este scăzută, dismenoreea poate apărea în continuare pe termen lung sau în stadiu.

Anchetă