Hemoroizi Vindecarea pilelor

Vindecarea teancurilor cu hemoroizi este bogată în ingrediente naturale care ajută la ameliorarea inflamației, arsurilor, mâncărimii și durerilor.

Detalii produs

Vindecarea teancurilor cu hemoroizi este un supliment pentru sănătate realizat din materiale 100% naturale și organice, care a fost testat pentru a ameliora durerea hemoroizilor și a ajuta la reducerea umflăturii.

Hemoroizii îngrămădesc ingrediente de vindecare: râme, trei ace, Sophora flavescens, incins, mir, sânge de dragon, comfrey, angelica, angelica, mamă umedă și așa mai departe.

Funcţie

Vindecarea teancurilor cu hemoroizi este bogată în ingrediente naturale care ajută la ameliorarea inflamației, arsurilor, mâncărimii și durerilor. Are funcția de a elimina căldura și substanțele toxice, de a îndepărta țesutul de stricăciune și de a promova regenerarea țesuturilor. Deoarece gelul este pe bază de apă, vindecarea teancurilor hemoroizilor poate fi rapid absorbită de organism, astfel încât este folosită pentru a trata umflarea și durerea acneei, durerea fisurilor anale, iar efectul este excelent.

Data valabilă : 24 de luni

Metoda de depozitare : sigilată, plasată într-un loc uscat și rece.

Precauție:

1. Este pentru uz extern, nu poate pentru administrare orală.

2. Mai multe legume și fructe vor preveni constipația. Fiți moderat în fumat și băut și abțineți-vă de la mâncarea cu piper sau gras.

3. Cine are glaucom ar trebui să o facă cu atenție.

4. Vă rugăm să păstrați medicamentul într-un loc departe de copii.

Anchetă