Unguent pentru hemoroizi

Unguentul de hemoroizi 紫红 玉 ® din compania noastră a fost comercializat timp de 12 ani, este unul dintre tratamentele eficiente pentru hemoroizi, deoarece este ușor de utilizat, fără efect secundar, scanarea ameliorează durerea, mâncărimea și umflarea rapidă.

Detalii produs

Hemoroizii sunt o problemă cronică pentru majoritatea oamenilor. De obicei este cauzată de compresia vasculară din apropierea anusului din cauza sarcinii, fiind supraponderală și constipație. În mod normal, se pot împărți trei tipuri.

hemorrhoids cure solution

1. Hemoroizi interni

2. Hemoroizi externi

3. Hemoroizi complicatiHemoroizii interni nu pot fi vizibili din exterior, de obicei, nu durere, dar au sângerare atunci când au o mișcare intestinală. Hemoroizii externi sunt în afara rectului, adesea simt dureri și mâncărimi, umflarea, sângerare atunci când merg la spălare. mixtul extern.

cura de hemoroizi

Unguentul de hemoroizi 紫红 玉 ® din compania noastră a fost comercializat timp de 12 ani, este unul dintre tratamentele eficiente pentru hemoroizi, deoarece este ușor de utilizat, fără efect secundar, scanarea ameliorează durerea, mâncărimea și umflarea rapidă. contactați-ne anna@ywcherb.com

hemoroizi interni și hemoroizi externiunguent de hemoroizi

Anchetă