Unguent pentru vindecarea hemoroizilor

Unguentul de vindecare a hemoroizilor este format din plante medicinale chinezești și are o funcție puternică pentru a ameliora durerile anale și disconfortul.
Unguentul de vindecare a hemoroizilor nu are efecte secundare, poate elimina căldura și detoxifierea și are efecte antipruriginoase și analgezice.

Detalii produs

Unguentul de vindecare a hemoroizilor este format din plante medicinale chinezești și are o funcție puternică pentru a ameliora durerile anale și disconfortul. Este un supliment de sănătate de actualitate pentru acnee, eczeme ale pielii, arsuri ușoare și alte boli ale pielii. Unguentul de vindecare a hemoroizilor nu are efecte secundare, poate elimina căldura și detoxifierea și are efecte antipruriginoase și analgezice. Produsul este sigur și ușor de utilizat.

Ingrediente de vindecare a hemoroizilor Ingrediente: lup, trei ace, flahora de la sophora, aromă, mir, sânge de dragon, comfrey, angelica, angelica, mamă umedă, etc.Valitate valabilă : 24 luni Metoda de depozitare : sigilată, plasată într-un loc uscat și rece.

unguent de hemoroizi

Anchetă