hemoroid

Gel de hemoroizi roșii violet Numele produsului: Introducere de gel hemoroizi roșii violet ingredients Ingrediente naturale care funcționează pentru ameliorarea inflamației, arsurilor, mâncărimii și durerilor.
Vorbeste acum

Detalii produs

Gel de hemoroizi roșii violet

20160926035036639.jpg

Numele produsului: Gel de hemoroizi roșu purpuriu

introducere : Ingrediente naturale care acționează pentru ameliorarea inflamației, arsurilor, mâncărimii și durerilor. Cu funcția de a elimina căldura și materialul toxic, de a îndepărta țesuturile putride și de a promova regenerarea țesuturilor. Indicat să fie utilizat în vindecarea umflarea și durerea hemoroizilor, fisura anal dureroasă. Deoarece gelurile sunt pe bază de apă, ambele sunt rapid absorbite de organism

Ingrediente: Viermi de pământ, trei ace, Sophora flavescens, Frankincense, Myrrh, Blood's Blood, Lithospermum, Angelica, Angelica sinensis, Wet motherwort etc.

Eficacitatea sănătății : Acest produs este un produs extern de îngrijire a sănătății care are un efect asupra sănătății asupra acneei, eczemelor pielii, arsurilor ușoare și a altor afecțiuni ale pielii.

Se aplică pentru: suferință de hemoroizi umflarea și durere, anus rupt


Caracteristici speciale:

1. Compus din medicina tradițională pe bază de plante chinezești, gelul hemoroid Keysun are funcția excelentă în ameliorarea durerii și disconfortului anusului.

2. Fără niciun efect secundar, acest produs poate curăța căldura și detoxicarea

3: antipruritic și cu efect analgezic

4: Produs de producător specializat de medicamente, produsul este sigur și convingător pentru utilizare

5: Suntem producător OEM


Cum funcționează gelul de hemoroizi?

Acest gel hemoroid este format din Cortex phellodendri chinensis, Radixsophorae Flavescentis, Radix și rizom glicirrhizae, Mentholum, Galamin și așa mai departe. Aceste ingrediente pot steriliza Staphylococcus aureus și Candida albicans, astfel încât gelul de hemoroizi are efect de sterilizare, ameliorează mâncărimea, curățenia, hemostazia antiinflamatoare, răcirea sângelui pentru a elimina durerea.

Specificații: 10g / ramură × 5 / cutie

Data valabilă : 2 ani

Metoda de depozitare : sigilată, plasată într-un loc uscat și rece.

Reacții adverse : Niciuna

Tabu: 1. Pentru utilizare externă, nu faceți oral. 2. Alergii cutanate, ulcere cu precauție.

Procesul de procesare a produsului: standard GMP

Adresa producției province provincia Xi'an Shaanxi, China

Companie de producție încredințată: Xi'an Sanjia Pharmaceutical Co., Ltd.

Anchetă