Gel hemoroid

Gelul de hemoroizi este utilizat pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor interni, hemoroizilor externi, hemoroizilor mixți, abcesului anal care provoacă umflături anale, rescrierii mucoasei și sângelui în scaun.

Detalii produs

Gelul de hemoroizi este utilizat pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor interni, hemoroizilor externi, hemoroizilor mixți, abcesului anal care provoacă umflături anale, rescrierii mucoasei și sângelui în scaun. Este un produs actual pentru îngrijirea sănătății, care este potrivit pentru ameliorarea tuturor tipurilor de acnee, fisuri anale și alte disconfort cauzate de boli perianale și are efecte asupra sănătății asupra bolilor de piele, cum ar fi acneea, eczema pielii și arsuri ușoare. Ingredientele cu gel hemoroid sunt medlar , trei ace, Sophora flavescens, incensă, mir, sânge de dragon, comfrey, angelica, angelica, motherwort umedă și așa mai departe.

Instrucțiuni

1. Pentru hemoroizi interni, înșurubați sonda specială în interiorul cartușului în tub, introduceți-l ușor în anus și strângeți unguentul. De fiecare dată 1-2 grame, de 2-3 ori pe zi, cazurile severe pot crește cantitatea.

2. Când folosiți hemoroizi externi, utilizați un tampon de bumbac în cutie și aplicați o cantitate adecvată de unguent pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

3. Metode reutilizabile 1 și 2. atunci când sunt utilizate pentru amestecare internă și externă.

4. Când se aplică la alte afecțiuni ale pielii, aplicați-l pe zona afectată.

hemoroizilor-onitments-crem-internhemoroizi externi

Anchetă