Tratament natural pentru mărirea prostatei

Tratament natural pentru mărirea prostatei

Tencuiala QianLieShuTai nu poate doar să sublinieze simptomele, dar și micșorează dimensiunea prostatei. Preț: $ 0.4 x 1.5g / patch-uri

Detalii produs

Tratamentul natural pentru mărirea prostatei, tencuiala QianLieShuTai poate rezolva aceste probleme de prostată

prostate enlargement.png

1. Un flux urinar slab sau lent

2. O senzație de golire incompletă a vezicii

3. Dificultate pentru a începe urinarea

4. Urinare frecventă

5. Urgență la urinare

6. Se ridică frecvent noaptea pentru a urina

7. Un flux urinar care începe și se oprește

8. Încordarea pentru a urina

9. Continuarea driblingului de urină

Casuses

Cercetările moderne arată că 40% dintre bărbații din 50 de ani și aproximativ 75% dintre bărbații din anii 70 au de suferit de mărire a prostatei. La americani se observă mai multe cazuri decât bărbații asiatici. Glanda prostatică se află sub vezica voastră. Tubul care transportă urina din vezica urinară din penis (uretra) trece prin centrul prostatei. Când prostata se mărește, începe să blocheze fluxul de urină.

Majoritatea bărbaților au continuat creșterea prostatei de-a lungul vieții. La mulți bărbați, această creștere continuă mărește prostata suficient pentru a provoca simptome urinare sau pentru a bloca în mod semnificativ fluxul de urină.Nu este în totalitate clar ce determină extinderea prostatei. Cu toate acestea, s-ar putea să se datoreze modificărilor echilibrului hormonilor sexuali pe măsură ce bărbații îmbătrânesc.

mărirea prostatei.jpgmărirea prostatei.jpgprobleme de prostată.jpg


Tratament

O gamă largă de tratamente sunt disponibile pentru prostata extinsă, inclusiv medicamente, terapii minim invazive și intervenții chirurgicale. Cea mai bună alegere pentru dumneavoastră depinde de mai mulți factori, printre care: Mărimea prostatei, vârsta, sănătatea generală. Cantitatea de disconfort sau deranjarea pe care o întâmpinați Dacă simptomele dvs. sunt tolerabile, puteți decide să amânați tratamentul și să vă monitorizați pur și simplu simptomele.

Medicamentul este cel mai frecvent tratament pentru simptomele ușoare până la moderate ale măririi prostatei. Dar multe medicamente sunt dăunătoare pentru organism. Așa că am recomandat tencuiala QianLieShuTai, care este cel mai sigur și mai eficient tratament.

Materialul de păsări care este un plasture topic polimeric solubil în apă cu diferite extracte din plante medicinale a fost folosit la tencuiala QianLieShuTai, nu poate vindeca extinderea prostatei, dar are și aceste avantaje, precum non-iritant pentru piele, umiditate, respirabil, aproape confortabil și convenabil, capacitatea de încărcare a medicamentelor, potrivită pentru medicamente tencuieli topice și compatibilitate bună cu medicamentul. Dar cel mai important lucru este tencuiala QianLieShuTai nu numai că poate reduce simptomele, dar reduce și dimensiunea prostatei și reduce inflamația, facilitează flux adecvat de urină.

chirurgie de mărire a prostatei.jpgmedicament pentru extinderea prostatei.jpgmărirea tratamentului prostatei.jpg

Ingredientul pe bază de plante

Scoarță de corktree de Amur (Huangbai common \ vârf comun selfheal (Xiakucao) \ șofran (Honghua) \ fructe anormale de honeylocust chinezesc)

simptome de mărire a prostatei.jpgcauza extinderii prostatei.jpgtratament de mărire a prostatei.jpg


Deci, ne puteți contacta mărirea prostatei dvs. trebuie să fie bine.

Anchetă