Lipirea prostatei de relief

Patch-ul nostru de prostată este verde, 100% natural, sigur și ușor de utilizat. Poate reduce timpul de alergare la baie noaptea pentru bărbat. De asemenea, pot rezolva emisiile precum fluxul urinar slab sau lent.

Detalii produs

Cum funcționează Prostate Patch?

Patch-ul de prostată aparține extractelor din medicina tradițională chineză pentru calmarea durerii, diureză, detumescență, dezinfectare și antivirus. Patch-ul adoptă principiul special de infiltrare super-subcutanat al corpului uman, care se aplică direct pe buricul unui pacient, iar medicamentul este pătruns direct, rapid și neîntrerupt la prostată cu boală, care înmoaie direct capsula, accelerează retragerea glandei, accelerează circulația sângelui și reglarea eficientă a nervului și a viscerelor corpurilor umane prin componenta eficientă a medicamentului, vindecând astfel boala prostatei în mod stereoscopic. Sub efectul medicamentului, fiecare țesut realizează în mod cuprinzător funcția, care scade treptat inflamația umflată cu stază de sânge și recuperează starea sănătoasă a corpurilor umane. Pacienții generali cu simptome de pollakiurie, urgență la urinare, așteptarea urinării și bâlbâială urinară și așa mai departe pot fi ușurați eficient, pacienții care insistă să folosească produsul timp de 1-2 luni pot scăpa de problemele cauzate de prostatită și hiperplazie.

Ingrediente: Prunella vulgaris, Phellodendron, Viermă de Pământ, Șofran, Săpun de porțelan, Curcuma, scorțișoară, lemnoasă, fenicul, polen de lăcăr, magnolie, borneol

Specificație : 1,5 g / pastă ; 3 pastă / cutie ; 4paste / cutie

Data valabilă : 24 de luni

Mod de depozitare: sigilat, așezat într-un loc uscat și receAnchetă